+ ще 384 громади!

Народний дрон від людей і міста для ЗСУ

Виділити кошти для часткової або повної компенсації фізичним особам, які зареєстровані на території Володимирської міської територіальної громади, вартості безпілотних літальних апаратів та безпілотних авіаційних комплексів. Долучитися до готового проекту "Житомирський дрон" або перейняти досвід і створити власний проект. Щоб кошти пішли для нашої перемоги, а не на оздоблення стадіону чи прокладання бруківки!

Відповідно до ч. З ст. 5 та ст. 23 Закону України «Про звернення громадян», керуючись Порядком подання та розгляду електронних петицій до Володимирської міської ради, затвердженого рішенням міської ради від 26.11.2021 № 11/29, ініційована Вами та підтримана 151 голосом петиція «Народний дрон від людей і міста для ЗСУ» розглянута виконавчими органами міської ради. Відтак, інформуємо наступне.
02.02.2024 року відбулась робоча нарада з керівниками профільних управлінь та відділів виконавчого комітету та комунальних установ міської ради з питань розгляду вище зазначеної петиції, на яку Ви були запрошені. У її ході було обговорено проект «Житомирський дрон», а також розглянуто ряд уже напрацьованих варіантів щодо виготовлення БПЛА.
Відтак, у погодженні із Вами, як автором петиції, запропоновано альтернативний варіант, де на базі однієї з комунальних установ громади планується розгорнути напрямок складання БПЛА та опанування програми по його управлінню. Для цього на чергову сесію міської ради буде підготовано відповідний проект рішення щодо внесення змін у профільну Програму та виділення коштів для закупівлі необхідних матеріалів.
Додатково повідомляємо, що Ваша петиція та вище згаданий проєкт рішення будуть винесені на розгляд чергового засідання постійної комісія з питань регламенту, депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, правопорядку та протидії корупції, про що вас поінформуємо в телефонному режимі.
З повагою
Міський голова Ігор ПАЛЬОНКА

ЕКОНОМІКА ТА ФІНАНСИ

Станом на 19 травня петицію підписали 151 особа з 150 необхідних.

Чернишов Михайло Олександрович

19 січня 2024 р.

Оприлюднення відповіді не пізніше:

13 травня 2024 р.