Створити спільну комісію (депутати та перевізники), для розслідування можливих зловживань службовим становищем керівника підрозділу управління транспорту та зв’язку облдержадміністрації Остапкович Наталії Степанівни , з розслідування та систематизації порушень з подальшим поданням матеріалів в відповідні слідчі та судові органи:
- Однобоке, вибіркове, упереджене розірвання договорів на перевезення пасажирів.
- Системне лобіювання «вибраних перевізників».
- Порушення процедури проведення конкурсів на перевезення.
- прийняття рішень, щодо умов конкурсу, наперед пристосованих або зівідомо невигідних, в залежності від лобіювання перевізника
- Однобоке прийняття рішень, щодо закриття,відкриття маршруту, зміни графіку руху, зміни транспортних засобів, які мали б бути на обслуговуванні за умовами конкурсу.
- Невідповідність доходу показаного в деклараціях до реального майнового стану Остапкович Н.С.

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА РАДА
ПОСТІЙНА КОМІСІЯ З ПИТАНЬ ДЕПУТАТСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ, МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ, ЗАХИСТУ ПРАВ ЛЮДИНИ,
ЗАКОННОСТІ, БОРОТЬБИ ІЗ ЗЛОЧИННІСТЮ ТА КОРУПЦІЄЮ
РЕКОМЕНДАЦІЇ
22 червня 2020 року Луцьк № 43/2

Про розгляд електронної петиції, адресованої Волинській обласній раді: «Розслідування можливих зловживань службовим становищем керівника підрозділу управління транспорту та зв’язку облдержадміністрації Остапкович Наталії Степанівни»

Відповідно до ст. 47 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Волинській обласній раді, затвердженого рішенням обласної ради від 10.02.2016 № 2/36, заслухавши та обговоривши інформацію голови комісії Вітіва Анатолія Миколайовича про розгляд електронної петиції, адресованої Волинській обласній раді: «Розслідування можливих зловживань службовим становищем керівника підрозділу управління транспорту та зв’язку облдержадміністрації Остапкович Наталії Степанівни», постійна комісія
ВИРІШИЛА:

1. Підтримати електрону петицію, адресовану Волинській обласній раді: «Розслідування можливих зловживань службовим становищем керівника підрозділу управління транспорту та зв’язку облдержадміністрації Остапкович Наталії Степанівни».

2. Підготувати звернення до Волинської обласної державної адміністрації, щодо підтримки електронної петиції (копія додається).

3. Винести питання підняте у електронній петиції на розгляд чергової сесії обласної ради.
Голова комісії Анатолій ВІТІВ

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Петицію підписали 1015 осіб з 1000 необхідних.

Миронюк Валерій Володимирович

15 травня 2020 р.