Врегулювання питань забудови ГК "Ветеран" по вул.Кургузова 11 та приведення діяльності ГК "Ветеран" до відповідних норм та стандартів, що ставлять до таких забудов.

поточний стан проблеми:
На цей чай за адресою м.Вишгород, вул. Кургузова 11 гаражний кооператив "Ветеран" (далі - ГК).
Приблизно з 2000 року, про свідчать знімки місцевості з космосу
(программа Google Earth, що у вільному достпі уhttp://www.google.com.ua/intl/ru/earth/download/ge/agree.html), поряд з ГК вздовж ЛЕП, почали будувати додаткові гаражі та будинки які мають по 2-3 поверхи, що є порушенням норм ДБН 360-92 і на даний час кількість таких "гаражів-будинків" виглядає як дачне поселення, а не як гаражний кооператив з метою зберігання авто та частково було знищено зелені насадження.
Територія ГК частково має деяку інфраструктуру та закрита, а частково не має інфраструктури (доріг, освітлення тощо) і подальша забудова ведеться з порушенням вказаних норм, що спотворює територію, губить прилеглий ліс, який виступає природним буфером від шуму магістралі, і не має наметі гаражне використання таких об'єктів, а має мету для всесезонного проживання та порушує норми ДБН 360-92. На території ГК повно бродячих собак, 20-30 псів вдень і вночі влаштовують бійки, завивання, собачий гавкіт та розбігаються по прилеглим території створюючи небезпеку для життя та здоров'я мешканців. На території ГК ведуть діяльність великі та малі СТО що можуть в будь-який день, і в день і в ночі проводити гучні ремонтні роботи, дуже часто на території ГК розпалюють багаття за допомогою якого утилізують стару автогуму, пластик тощо, різкий отруйних дим застилає повітря та заходить в помешкання прилеглих будинків. На території ГК та прилеглої до неї розкидано різноманітне сміття побутове,будівельне, авто, метал тощо купи сміття яке отруює повітря, розкладаючись, і воду і землю.
Все це створює загрозу життя та здоров’ю мешканцям прилеглих будинків, перешкоди в нормальному відпочинку та побуті, і це негативно впливає на загальний стан здоров’я в цілому, порушує наші Конституційні права, тому вимагаємо:
1. заборонити Адміністрації ГК та іншим особам будь-яку не санкціоновану забудову на цій місцевості вздовж ЛЕП та під ними. Всі порушення норм, щодо незаконної забудови, виправити за рахунок власників гаражів (будинків), несанкціоновані об'єкти демонтувати та/або частково демонтувати та привести в такий стан, що відповідає вимогам до таких об’єктів.
2. зобов'язати Адміністрацію: ГК прибрати бродячих собак та не допускати їх появи на території ГК в подальшому;
- зібрати все сміття на території ГК та прилеглої в 100 м до неї, та все що потребує утилізації, шини, залишки будівельних матеріалів, метал тощо та вивезти для утилізації коштом ГК.
- укласти договори на вивіз сміття та встановити відповідні сміттєві контейнери для збору.
3. заборонити Адміністрації та іншим особам організовувати будь-які сміттєзвалища на території та поза нею, розпалювання багать з подальшою утилізацією будь чого;
- організацію та діяльність об'єктів на території ГК, що займаються ремонтом авто (СТО) як постійною діяльністю, тощо ( гучні, шкідливі та небезпечні ремонтні роботи (зварка, різка, лакофарбові роботи, тощо)
4. дати вказівки та розпорядження місцевим контролюючим органам щодо проведення контрольних перевірок в межах своїх повноважень. Розглянути доцільність функціонування цього об’єкту поряд з жилим масивом.
5. Усунути всі виявлення порушення, на винних накласти штрафи.
Ці вимоги не є вичерпними тому, і можуть бути доповненні але вимагаємо з розумною доцільністю поставитись до наших вимог та здійснити все можливе для нормального співіснування мешканців та подібних об’єктів (ГК).
З повагою мешканці м.Вишгород.

Відповідь у файлі

Петицію підписали 156 осіб з 150 необхідних.

Олег Коломієць Васильович

14 березня 2016 р.