Затвердження руху маршрутних таксі 68т в інтересах мешканців міста та ведення контролю за роботою громадського транспорту.

Пропоную забов'язати перевізників, яку працюють у м.Южне дотримуватись вимог діючого законодавства, а саме:
- забов'язати маршрут 68т (маршрутні таксі Южне - Одеса) дотримуватися відповідного розкладу, який має бути розміщений у доступних містах на автостанціях. Це надасть можливість мешканцям та гостям міста планувати свої подорожі. Усі розмови про збитковість рейсу - маніпуляції (приклад робота по розкладу маршруту 67т)
- розробити відповідну систему контролю, за роботою громадського транспорту у місті, та проводити регулярні вибіркові перевірки. (Переважна більшість маршрутних таксі, не має права перевозити пасажирів окрім сидячи. Порушення цих вимог змінює наявність пасажиропотоку на більшість рейсів та приводить до монополізації перевезень)
- розробити карту пасажиропотоку міста, та забов'язати перевізників ( у разі необхідності звернутися до відповідних інстанцій) привести кількість рейсів до відповідного пасажиропотоку.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 2 грудня петицію підписали 51 особа з 100 необхідних.

Мунтянов Євген Миколайович

21 червня 2020 р.