Створення велостоянок та закупівля велосипедів на прокат.

Я як громадян нашого міста та велосипедист хочу щоб у місті Жмеринка були побудовані велостоянки для всіх хто має велосипед, а для тих хто його не має я пропоную закупити велосипеди на прокат.

Долинний Кирил Олександрович

Виконавчий комітет Жмеринської міської ради розглянув Вашу петицію щодо встановлення велостоянок та закупівлю велосипедів на прокат, повідомляє наступне:
питання встановлення велопарковок включено в план заходів на перспективу. Додатково повідомляємо, що в рамках проекту «Бюджет громадських ініціатив» Ви можете підтримати проект за № 15-19 «Велопарковка в центрі Жмеринки» за адресою вул. Центральна,2 біля НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-ліцей»
Для довідки: Відповідно до розпорядження секретаря міської ради Юрія Світлака від 14 січня 2020 року №9-р, виконавчий комітет Жмеринської міської ради повідомляє, що цим розпорядження визначені терміни та пункти для голосування проектів громадських ініціатив у 2020 році:
- Виконавчий комітет Жмеринської міської ради, зал засідань (перший поверх), який знаходиться за адресою: вул.Центральна,4 м.Жмеринка Вінницької області. Режим роботи установи: понеділок – четвер - з 8.00 до 17.15 год. перерва з 13.00 до 14.00 год.; п’ятниця – з 8.00 до 16.00 год. перерва з 13.00 до 14.00 год.
- Центр надання адміністративних послуг, який знаходиться за адресою: вул.Училищна, 9, м.Жмеринка, Вінницької області. Режим роботи установи: понеділок – четвер – з 08.00 до 16.00 год., без перерви; п’ятниця – з 15.00 до 16.00 год.
- Бібліотека сімейного читання, яка знаходиться за адресою: вул.Павлова,11, м.Жмеринка, Вінницької області. Режим роботи установи: понеділок - четвер – з 10.00 до 17.00 год, перерва з 13.00 до 14.00 год.; неділя з 10.00 до 17.00 год. перерва з 13.00 до 14.00 год.

Терміни для голосування:
- з 27 січня 2020 року до 09 лютого 2020 року 17.00 год. включно.

Стосовно порушеного Вами питання щодо закупівлі велосипедів у комунальну власність, повідомляємо, що на даний час вивчається питання щодо пошуку можливостей реалізації даного проекту.

Станом на 2 грудня петицію підписали 27 осіб з 200 необхідних.

Долинний Кирил Олександрович

28 жовтня 2019 р.