Навести лад на так званій "стометрівці"(вул. Кропоткіна)

Навести лад на так званій "стометрівці". Прибрати покинуті кіоски, залишки тротуарної плитки, гори сміття, які накопичилися мабуть вже за добрий десяток років. Блиск і злидні - справа торгівельні центри(хоч якесь прибирання),зліва -все вище описане. Невже ми наскільки себе не поважаємо, чи людина живе в тому місці на яке заслуговує?

Шановна Наталю Олександрівно!

У своїй електронній петиції від 12 квітня 2018 року Ви порушили актуальне питання для усієї жовтоводської громади. Дійсно, покинуті торговельні кіоскі, залишки тротуарної плитки, сміття псують зовнішній вигляд та загальне враження про місто. Відповідно до п.1.4.1 Правил благоустрою міста Жовті Води (рішення міської ради №855-24/VII від 29.03.2017 року) підприємства, установи, організації та фізичні-особи підприємці зобов'язані утримувати в належному стані об'єкти благоустрою (їх частини), будівлі (їх частини), споруди, що перебувають у їх власності або користуванні, та прилеглу територію. Але незважаючи на це, 16.05.2018 року працівниками дільниці благоустрою КП ВЖРЕО здійснено прибирання та підмітання проїздної частини від прибордюрного каменя - 1 м, підмітання від змету тротуару та вивезено сміття. Також заплановано виконанти косіння карантинних трав.
Питання щодо знесення покинутих торговельних кіосків знаходиться на стадії вирішення.
Дякую Вам за звернення, а також за те, що не стоїте осторонь проблем жовтоводської громади та берете активну участь у її житті. Маю сподівання, що Ви й надалі будете користуватися Єдиною системою місцевих петицій та продовжуватимете активно допомагати міській владі у вирішенні важливих питань для міста.
З повагою до Вас міський голова Володимир АБРАМОВ.

Петицію підписали 105 осіб з 100 необхідних.

Агаєва Наталя Олександрівна

12 квітня 2018 р.