Спортивно-ігровий майданчик для наших діток

Просимо Вас від імені батьків та дітей не бути байдужими, та посприяти у встановленню (відновленню) дитячого спортивно-ігрового майданчику по вул. Франка, навпроти будинку №42. Впродовж багатьох років дитячий майданчик знаходиться у занедбаному (аварійному) стані. У цьому дворі дуже багато діток, яким просто не має де проводити свій вільний час. Мешканці буд. № 42 не одноразово звертались по допомогу, але ніхто не реагує.
Допоможіть зробити життя наших діток яскравішим та цікавішим, адже дитячий майданчик - місце де наші дітки розвиваються, як інтелектуально, так і фізично. Саме там вони знаходять нових друзів.
Єдине, що є на нашому майданчику у більш менш хорошому стані, то це тенісний стіл. Все інше в аврійному (жахливому) стані. На сьогоднішній день гуляти с дітьми на ньому небезпечно. Там вже траплявся випадок, коли малолітня мешканка буд. №42 отримала травму голови. Навіть після такого випадку проблема не вирішується.

Станом на 3 жовтня петицію підписали 21 особа з 100 необхідних.

Глебова Неля Сергіївна

24 жовтня 2018 р.