Про обмеження руху транспортних засобів

У зв’язку із акустичними особливостями майдану Соборного та значним пішохідним рухом поблизу Будинку Правосуддя та скверу за ним, з метою забезпечення гарантованих комфортних умов проживання та відпочинку мешканців будинків прилеглих до майдану Соборного, створення безпечних умов для пересування пішоходів, у тому числі родин із дітьми, дітей та людей похилого віку:
1) Заборонити рух мотоциклів, моторолерів, мопедів та квадроциклів по майдану Соборному, вулицями Кафедральній та Рильського шляхом встановлення відповідних дорожніх знаків (заборонні знаки 3.6. та 3.7. ) та табличок (7.4.3- 7.4.7): по буднях: з 20.00 до 08.00, у вихідні та святкові дні: з 19.00 до 09.00
2) Встановити пристрої примусового зниження швидкості дорожньо-транспортної техніки («лежачі поліцейські») на вулицях Кафедральній (навпроти будинків № 4 ,6 та Свято-Хрестовоздвиженського кафедрального собору) та Рильського (навпроти будинку №1, 3 та 5).

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 12 липня петицію підписали 21 особа з 300 необхідних.

КРАСОВСЬКИЙ ІВАН ЮРІЙОВИЧ

2 червня 2020 р.