Обладнання міського баскетбольного майданчику

Наше місто заслуговує на краще.

На даний момент склалася наступна ситуація. Тренування або просто проведення активного способу життя залежить від відкритих майданчиків і їх рівня обладнання, чистоти і зручності. Якщо кількість футбольних полів у місті налічує бодай 10 майданчиків, то стосовно баскетболу - ситуація набагато гірша. Навіть юнацькі спортивні колективи, накшталт БК "Каліпсо" (які доречі представляють нашу область на всеукраїнських змаганнях) тренуються на єдиному майданчику, що знаходиться у дворі мкр Польова у дворі будинків Кібальчича 6 і Вітрука 35. Ми звертаємося по допомогу у доведенні цього майданчику до професійного рівня і створення гідної баскетбольної спеціалізованої локації у м. Житомир.

Вже багато що зроблено - є якісні баскетбольні щити і кільця, майданчик заасфальтований. Проте потрібно створити умови для зручної гри протягом теплої пори року, а саме - обнести по існуючим несучим стовпам сіткою-рабицею, на додатковому майданчику встановити 2 дитячі щити для гри у баскетбол, оновити краску розмітки та встановити лави для гравців і глядачів. В ідеалі - також здійснити локальне вирівнювання майданчика і оновити покриття. В результаті місто отримає чудове місце для проведення змагань та активного тренування усіх зацікавлених у баскетболі молодих людей та юнацтва. За необхідності - готовий взяти активну участь у формування кошторису і оптимізації витрат або навпаки винести цей процес у публічну площину. Є чимало прикладів успішної реалізації подібних проектів в інших містах, тому скласти кошторис і ефективно використати наявні ресурси - не буде проблемою.

Станом на 3 серпня петицію підписали 35 осіб з 300 необхідних.

Михайльо Денис Ігорович

20 липня 2020 р.

До кінця збору підписів залишилось: