Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

Петиції, на які триває збір підписів

Перейменувати вулицю Пушкінську на вулицю Олександра Малофеева

Зібрано 147 підписів з 250

Залишилось 1

Про освітлення вулиць

Зібрано 77 підписів з 250

Залишилось 38

ПОСИЛЕННЯ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖ ПЕРЕД ПОЧАТКОМ ОПАЛЮВАЛЬНОГО ПЕРІОДУ

Зібрано 42 підписів з 250

Залишилось 22

Демонтаж пам'ятник Брежнева

Зібрано 38 підписів з 250

Залишилось 3

замінити російський напис на український

Зібрано 26 підписів з 250

Залишилось 79

Припинити подорожчання проїзду

Зібрано 8 підписів з 250

Залишилось 70

декомунізація

Зібрано 6 підписів з 250

Залишилось 70

Обладнати майданчик для вигулу тварин у сквері на проспекті Свободи

Зібрано 3 підписів з 250

Залишилось 63

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Заборонити очне навчання у навчальних закладах міста до закінчення воєнного стану і військових дій

БІЛОУСОВ АНДРІЙ ЛЕОНІДОВИЧ

Ваша електронна петиція щодо заборони очного навчання у закладах освіти міста до завершення воєнного стану розглянута та опрацьована департаментом з гуманітарних питань міської ради в межах повноважень.
Інформуємо Вас, що наразі триває підготовка закладів освіти до нового навчального року. На виконання розпорядження міського голови від 05.07.2022 «Про утворення тимчасової комісії з обстеження найпростіших укриттів у закладах, підпорядкованих департаменту з гуманітарних питань міської ради», листа Дніпропетровської обласної адміністрації від 11.07.2022 №2212/0/526-22 «Про організацію 2022/2023 навчального року», з 25.07.2022 по 29.07.2022 у закладах освіти міста здійснено комісійний огляд захисних споруд та найпростіших укриттів. До 15 серпня комісія має підготувати акти оцінки з висновком щодо можливості використання об’єктів для укриття учасників освітнього процесу. Тим закладам, які за висновком комісії можуть використовувати свої тимчасові укриття для захисту учасників освітнього процесу, буде дозволено працювати офлайн.
Разом з тим, рішення про форму організації освітнього процесу буде приймати директор закладу на підставі рекомендацій засновника та результатів опитування батьків. Таке опитування вже розпочато в кожному закладі. Департамент з гуманітарних питань міської ради здійснює моніторинг волевиявлення батьків по кожному класу, щоб надалі надати методичні рекомендації адміністрації закладу, як краще організувати освітній процес, аби всі учні були охоплені навчанням.
Так, за бажанням батьків, можуть утворюватися об’єднані класи для занять із застосуванням дистанційних технологій, частина учнів може відвідувати заклад за змішаною формою або ж позмінно. Батькам учнів, які перебувають і навчаються за кордоном, буде запропоновано екстернатна форма або сімейна. У будь-якому випадку освітній процес буде забезпечено в умовах оптимально комфортних для дитини.