Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

Петиції, на які триває збір підписів

Ремонт дороги від трамвайної зупинки вул.колеусівська до прохідної "ДКХЗ"

Зібрано 165 підписів з 250

Залишилось 80

"Реконструкція спортивного стадіону КЗ "Гімназія 17" КМР"

Зібрано 113 підписів з 250

Залишилось 62

Создание Тротуара для пешеходов по ул. Железняка в РОманково

Зібрано 60 підписів з 250

Залишилось 43

Відновлення дорожнього покриття по вулиці Маяковського (біля залізничного вокзалу)

Зібрано 42 підписів з 250

Залишилось 50

Відновлення мережі тротуарів та ливньовок

Зібрано 34 підписів з 250

Залишилось 79

Микрозаймы

Зібрано 25 підписів з 250

Залишилось 69

Пешеходные переходы

Зібрано 24 підписів з 250

Залишилось 80

що до облаштування громадських туалетів в місцях відпочинку району Соцміста

Зібрано 23 підписів з 250

Голосна музика біля БП "Лада" пр.Свободи, 32 у новому секон-хенді

Зібрано 14 підписів з 250

Залишилось 85

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Припинення забудови клумб в районі центральної площі міста

БІЛОУСОВ АНДРІЙ ЛЕОНІДОВИЧ

Ваша петиція, з питання припинення забудови на ділянках з кадастровими номерами: № 1210400000:02:016:0493, № 1210400000:02:015:0149,
№ 1210400000:02:015:0199 у м. Кам՚янське, розглянуто та опрацьовано управлінням державного архітектурно-будівельного контролю Кам’янської міської ради (далі – Управління) в межах наданих повноважень.
Відповідно до ст. 19 Конституції, органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов’язані діяти лише на підставі,
в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.
Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності» (далі – Закон), Порядком виконання підготовчих та будівельних робіт, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 13.04.2011 № 466 (далі – Порядок
№ 466), та Порядком прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 13.04.2011 № 461 (далі – Порядок № 461), визначено механізм набуття права на виконання підготовчих та будівельних робіт та прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів (відповідно).
За даними порталу Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва (далі – Портал) на сайті https://e-construction.gov.ua/, в реєстрі будівельної діяльності зареєстровані Повідомлення про початок виконання будівельних робіт № ДП051210416607 від 16.04.2021, № ДП0512110416714
від 16.04.2021, № ДП051210318206 від 18.03.2021 за зазначеними у Вашій петиції кадастровими номерами. Дані Порталу знаходяться у відкритому доступі.
Згідно ст. 36 Закону - право на виконання підготовчих робіт (якщо вони
не були виконані раніше згідно з повідомленням про початок виконання підготовчих робіт) і будівельних робіт на об’єктах, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів з незначними наслідками (СС1), об’єктах, будівництво яких здійснюється на підставі будівельного паспорта, надається замовнику та генеральному підряднику чи підряднику (у разі якщо будівельні роботи виконуються без залучення субпідрядників) після подання повідомлення про початок виконання будівельних робіт.
Враховуючи вище викладене, в рамках діючого законодавства
не потребується та не вимагається від замовника надання будь-яких документів окрім самого Повідомлення до органів архбудконтролю.