Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

Петиції, на які триває збір підписів

Повернути на маршрут автобуси 119-А і 119-Б

Зібрано 3 підписів з 450

Залишилось 40

Тролейбус на Велику Балку

Зібрано 3 підписів з 450

Залишилось 40

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Відкликати звання «Почесний громадянин міста» у Євгена Бахмача

РАЙКОВИЧ АНДРІЙ ПАВЛОВИЧ

На електронну петицію від 21.01.2022 щодо відкликання звання «Почесний громадянин міста» у голови наглядової ради НВП «Радій» Євгенія Бахмача повідомляємо наступне.
На виконання статті 231 Закону України «Про звернення громадян», відповідно до рішення міської ради від 29.03.2016 № 142 «Про електронну петицію, адресовану Кіровоградській міській раді, її виконавчому комітету» (з урахуванням змін) вказана петиція розглянута:
25.01.2022 на засіданні постійної комісії Кропивницької міської ради з питань місцевого самоврядування, прав і свобод людини, депутатської етики та регламенту;
26.01.2022 на засіданні постійної комісії Кропивницької міської ради з питань економічного розвитку, промисловості, підприємництва, інвестицій та регуляторної політики.
Під час розгляду електронної петиції, керівниками профільних виконавчих органів Кропивницької міської ради була надана наступна інформація.
Звання «Почесний громадянин міста» присвоєно Бахмачу Євгенію Степановичу рішенням міської ради від 03.09.2009 № 2448.
Його кандидатура була висунута трудовим колективом закритого акціонерного товариства „Науково-виробниче підприємство „Радій”. Ініціативу присвоєння Бахмачу Є.С. звання «Почесний громадянин міста» підтримали Кіровоградське обласне відділення промисловців і підприємців, організація роботодавців Кіровоградської області, громадські організації та заклади освіти, охорони здоров’я міста.
Також, на вимогу Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Кіровограда», затвердженого рішенням міської ради від 06.03.1998 № 130, кандидатура Бахмача Є.С. була розглянута комісією з питань почесних звань та нагород, виконавчим комітетом міської ради та профільною постійною комісією міської ради.
Враховуючи вищевикладене та опрацювавши інформацію, зазначену у петиції, постійні комісії не підтримали електронну петицію.
Слід зазначити, що згідно з Положенням про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Кропивницького», затвердженого рішенням міської ради від 22.06.2018 № 1732, процедура відкликання звання «Почесний громадянин міста» не передбачена.