Встановлення дитячого майданчика вул.Барахтія, Перемоги, Дружби

Я, Вовкодав Марія, жителька вул. Барахтія смт.Компаніївка, звертаюся від імені всіх дітей та батьків вулиці Барахтія, Перемоги, Дружби, з величезним проханням встановити на нашому куточку дитячий ігровий майданчик, під який вже офіційно виділено територію.
Прошу не бути байдужими до потреб наших дітей.
До нашого куточку приходять діти з інших вулиць . Дітям нічим зайнятись (особливо влітку), вони просто "тиняються" по вулиці без справи, у зв'язку з відсутністю ігрових майданчиків, діти стали не комунікабельними, не вміють грати один з одним. Тим паче на нашому куточку дуже багато підростаючого покоління, діти , які нещодавно народились. На інших вулицях Компаніївщини є, а на нашому куточку немає!!!
Я розумію, що в країні зараз не найкращі часи, але дуже прошу, Вас, створити для дітей казку, подарувати їм щасливе дитинство, радість, усмішки на маленьких обличчях наших дітей - майбутнього нашої країни!
Тому прошу розглянути моє звернення , та встановити все ж таки на нашому куточку безпечний сучасний ігровий дитячий майданчик.
Сподіваюсь на розуміння, допомогу та участь у вирішенні проблем наших вулиць!
Дякую за увагу та допомогу!

Станом на 12 липня петицію підписали 19 осіб з 75 необхідних.

Вовкодав Марія Євгенівна

26 червня 2020 р.

До кінця збору підписів залишилось: