Про виділення коштів для придбання засобів для відлову безпритульних тварин та ультразвукових відлякувачів собак.

Ініціативна група з організації допомоги безпритульним тваринам "Вірний друг" здійснює заходи по стерилізації та вакцинації безпритульних тварин, їх реєстрації та ідентифікації. Проблемним питанням при організації даних заходів є відлов безпритульних тварин. Оскільки, спеціальної служби по відлову безпритульних тварин на території громади немає, то процес відлову здійснюється учасниками Ініціативної групи "Вірний друг" та волонтерами. Тому виникає потреба у придбанні засобів для відлову безпритульних тварин, а саме пневматичного шприцемета, що дозволить без ризиків для здоров'я відловлювачів здійснювати відлов тварин і тим самим збільшить кількість тварин, яких не можливо відловити вручну.
Одним з дієвих засобів захисту від нападу безпритульних тварин є ультразвуковий відлякувач собак. Придбання даних засобів дозволить убезбечити жителів громади від нападу безпритульних тварин.
Звертаємось з проханням про виділення коштів для придбання засобів для відлову безпритульних тварин та ультразвукових відлякувачів собак.

На Електронну петицію від 03.07.2020 р. «Про виділення коштів для придбання засобів для відлову безпритульних тварин та ультразвукових відлякувачів собак», адресованої Компаніївській селищній раді, повідомляємо наступне.
Відповідно до статті 23 Закону України «Про звернення громадян» та рішення Компаніївської селищної від 17.08.2018 № 230 «Про створення на офіційному веб-сайті Компаніївської селищної ради розділу «Електронні петиції» та затвердження Порядку розгляду електронних петицій» дана Електронна петиція в установлений строк не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку. Станом на 01 вересня 2020 року петицію підписали 7 осіб з 75 необхідних.
Така петиція розглядається як колективне звернення громадян відповідно до Закону України «Про звернення громадян».
Дякуємо Вам за активну громадську позицію!

ІНШІ

Станом на 19 січня петицію підписали 7 осіб з 75 необхідних.

ТЕСЛЮК НАТАЛІЯ ВІКТОРІВНА

3 липня 2020 р.