Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

Петиції, на які триває збір підписів

Против застройки парковых зон

Зібрано 222 підписів з 250

Залишилось 67

Срочно нужен ремонт дорожного покрытия в поселок Коммуна Асо

Зібрано 185 підписів з 250

Залишилось 87

Велодорожка на Набережной.

Зібрано 165 підписів з 250

Залишилось 46

Дозволити набір 7х класів до Маріупольського технічного ліцею.

Зібрано 147 підписів з 250

Залишилось 60

Відновлення маршрута № 110

Зібрано 101 підписів з 250

Залишилось 58

Ремонт реконструкция аллеи

Зібрано 95 підписів з 250

Залишилось 3

Дороги после слябовозов и большегрузных машин.

Зібрано 87 підписів з 250

Залишилось 67

Развитие конного спорта в Мариуполе

Зібрано 76 підписів з 250

Залишилось 40

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Руки прочь от Городского Сада! Не допустим реконструкции Городского Сада в угоду Метинвесту!

БОЙЧЕНКО ВАДИМ СЕРГІЙОВИЧ

Шановна Олександро Георгіївно!

Відповідно до ст.23-1 Закону України «Про звернення громадян» та Порядку розгляду електронної петиції, Вашу електронну петицію щодо незгоди з будівництвом у Міському саду розглянуто. За результатами розгляду повідомляємо наступне.
Будівля колишнього літнього кінотеатру за адресою: м. Маріуполь, вул. Семенішина, 50 не є об'єктом комунальної власності Маріупольської міської територіальної громади, а знаходиться у власності товариства з обмеженою відповідальністю «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНИКА».
Зазначений об’єкт знаходиться на окремій земельній ділянці (кадастровий номер: 1412336300:01:004:0519), яка не є частиною земельної ділянки «Міського саду» (кадастровий номер 1412336300:01:004:0631).
Відповідно до статті 319 Цивільного кодексу України: власник володіє, користується, розпоряджається своїм майном на власний розсуд. Власник має право вчиняти щодо свого майна будь-які дії, які не суперечать закону. Усім власникам забезпечуються рівні умови здійснення своїх прав. Держава не втручається у здійснення власником права власності.
Відповідно до вищенаведеного у виконавчого комітету Маріупольської міської ради відсутні правові підстави для заборони будівельних робіт за вказаною адресою.
В той же час проектом будівництва не передбачена зміна, реконструкція або інше втручання у стан «Міського саду» і дозволів на подібне втручання не видавалось.
Крім того, враховуючи безпосередню наближеність будівництва до об’єкту підвищеної соціальної важливості, на стадії погодження проекту нової будівлі Головним управлінням містобудування і архітектури заплановано проведення громадських обговорень з метою урахування побажань мешканців і забезпечення гармонійного сполучення сучасного архітектурного проекту та існуючого ландшафту «Міського саду».
В разі виникнення додаткових питань Ви можете звертатися до Центральної районної адміністрації за адресою: пр. Миру, 29б, каб. 17 (тел. 33-65-46, 33-10-64).