Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

На жаль, у вашому місті ще не було подано жодної петиції, будьте першим:

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Встановлення засобу примусового зниження швидкості "лежачий поліцейський" по вул.Незалежності в м.Бобровиця напроти магазину ТМ "Фора"

КОВЧЕЖНЮК ТЕТЯНА МИКОЛАЇВНА

Про розгляд електронної петиції
««Встановлення засобу примусового зниження швидкості
«лежачий поліцейський» по вул.Незалежності в
м.Бобровиця навпроти магазину ТМ «ФОРА»».

Повідомляємо, що 18 березня 2021 року постійно діюча робоча група розглянула електронну петицію, яка надійшла до міської ради «Встановлення засобу примусового зниження швидкості «лежачий поліцейський» по вул.Незалежності в м.Бобровиця навпроти магазину ТМ «ФОРА»», за

1. Підтримати електронну петицію «Встановлення засобу примусового зниження швидкості «лежачий поліцейський» по вул.Незалежності в м.Бобровиця навпроти магазину ТМ «ФОРА»». Встановити засоби примусового зниження швидкості «лежачий поліцейський» по вул. Незалежності, виходячи з технічних умов та дотримання правил дорожнього руху.
2. Дане питання винести на розгляд постійної комісії міської ради з питань фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку, містобудування, житлово-комунального господарства та місцевого самоврядування з послідуючим розглядом на черговій сесії міської ради.

Голова робочої групи Сергій ЦИБА