Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

На жаль, у вашому місті ще не було подано жодної петиції, будьте першим:

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Організація online-трансляцій в режимі реального часу сесій Борщівської міської ради.

ЧОПИК ІГОР КАЗИМИРОВИЧ

Борщівська міська рада розглянула Електронну петицію щодо організації online-трансляцій в режимі реального часу сесій Борщівської міської ради, засідань постійних депутатських комісій та засідань виконавчого комітету Борщівської міської ради на офіційному сайті Борщівської міської ради, або на сторінці Борщівської міської ради у Facebook.
Повідомляємо, що для належної організації online-трансляцій в режимі реального часу всіх сесій, комісій та засідань виконавчого комітету, міській раді необхідно придбати відповідне технічне обладнання та внести зміни до Регламенту Борщівської міської ради в Регламенту виконавчого комітету міської ради.Тому, з метою вирішення вищевказаних питань міською радою на чергове засідання сесії (восьме пленарне засідання) та виконавчого комітету міської ради буде підготовлено відповідні проекти рішень міської ради щодо виділення коштів для закупівлі технічного обладнання (перелік додається) та щодо внесення змін до Регламенту міської ради та Регламенту виконавчого комітету міської ради (в частині організації online-трансляцій в режимі реального часу).