+ ще 373 громади!
Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

На жаль, у вашому місті ще не було подано жодної петиції, будьте першим:

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Врятувати озеро Біле!

САПОЖКО ІГОР ВАСИЛЬОВИЧ

БРОВАРСЬКА МІСЬКА РАДА БРОВАРСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ
від 06.02.2024 № 168
м. Бровари
Про розгляд електронної петиції «Врятувати озеро Біле!»
Реалізуючи вимоги Закону України «Про звернення громадян» та керуючись підпунктом І пункту «б» статті 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи виконані роботи на замовлення Комунального підприємства Броварської міської ради Броварського району Київської області «Бровари-Благоустрій» з дослідження рівня ґрунтових вод, в тому числі наявного паспорту водного об’єкту (знаходиться на стадії погодження), розглянувши електронну петицію «Врятувати озеро Біле!», що набрала 352 підписи громадян з дня оприлюднення від 24.01.2024 року, виконавчий комітет Броварської міської ради Броварського району Київської області

В И Р І Ш И В :
1. Підтримати електронну петицію «Врятувати озеро Біле!».
2. Доручити Комунальному підприємству Броварської міської ради Броварського району Київської області «Бровари-Благоустрій»:
2.1.Звернутися до науково-проектних установ, що здійснюють відповідні геологічні та гідрогеологічні вишукування, з метою визначення необхідності розробки проекту гідротехнічного профілю.
2.2. Укласти договір на виконання робіт, визначених звітом науковопроектної установи.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Петра БАБИЧА.

Міський голова Ігор САПОЖКО