Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

На жаль, у вашому місті ще не було подано жодної петиції, будьте першим:

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Про закріплення статусу ландшафтно-рекреаційної зони

САПОЖКО ІГОР ВАСИЛЬОВИЧ

БРОВАРСЬКА МІСЬКА РАДА БРОВАРСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ
від 04.06.2024 № 611
м. Бровари
Про розгляд електронної петиції «Про закріплення статусу ландшафтнорекреаційної зони»
Реалізуючи вимоги Закону України «Про звернення громадян», керуючись пунктом 9 частини 1 статті 1 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», підпунктом 1 пункту «б» статті 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши електронну петицію «Про закріплення статусу ландшафтно-рекреаційної зони», яка набрала 351 підпис громадян з дня оприлюднення від 12.04.2024 року, зважаючи на те, що відповідно до Плану зонування території міста Бровари обрана в петиції територія знаходиться в зоні житлової забудови (зона багатоквартирної багатоповерхової забудови (перспективна), змішаної одноквартирної та багатоквартирної забудови (перспективна забудова навчальних закладів, в тому числі й дошкільної освіти), ландшафтно-рекреаційній зоні та зоні транспортної інфраструктури (зона вулиць, майданів, доріг), враховуючи пункт 9 частини 1 статті 1 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», згідно якого визначено, що план зонування території (зонінгу) є складовою комплексного плану просторового розвитку території територіальної громади або генерального плану населеного пункту, виконавчий комітет Броварської міської ради Броварського району Київської області
В И Р І Ш И В :
1. Не підтримати електронну петицію «Про закріплення статусу ландшафтно-рекреаційної зони».

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Людмилу ЛЕНЧИЦЬКУ.

Міський голова Ігор САПОЖКО