Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

Петиції, на які триває збір підписів

За обладнання муніципальних пунктів роздільного збору вторинної сировини

Зібрано 265 підписів з 250

Залишилось 4

Створення школи на у мікрорайоні ЗАЗ

Зібрано 80 підписів з 250

Залишилось 14

Встановлення світлофору на перехресті вулиць Гетьмана Полуботка та Олегі Міхнюка

Зібрано 33 підписів з 250

Залишилось 4

Обновить "Болдиные Горы"

Зібрано 20 підписів з 250

Залишилось 18

Ремонт дороги

Зібрано 16 підписів з 250

Залишилось 24

Обновление музыки на фонтане напротив Мегацентра

Зібрано 15 підписів з 250

Залишилось 0

Ремонт дороги

Зібрано 11 підписів з 250

Залишилось 14

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Капітальний ремонт дороги по вул. Степана Носа

АТРОШЕНКО ВЛАДИСЛАВ АНАТОЛІЙОВИЧ

Шановна Юлія Миколаївна!

За результатами розгляду електронної петиції щодо асфальтування дороги по вул. Степана Носа, яка набрала відповідно до п. 8 ст. 51-1 Статуту територіальної громади необхідну кількість голосів повідомляємо наступне.
На даний час проводиться аналіз діючої Комплексної цільової Програми розвитку житлово-комунального господарства міста на 2017-2020 роки (далі - Програма), за результатами якого буде розроблена Програма на наступні п’ять років. Програмою будуть визначені основні завдання для вирішення системних проблем житлово-комунальної галузі, в тому числі заходи з капітального ремонту внутрішньо-квартальних доріг.
Враховуючи вимоги бюджетного законодавства та прогнозовану дохідну частину міського бюджету, виконавчим комітетом Чернігівської міської ради буде визначено пріоритетні завдання та сформовано бюджет міста Чернігова на 2021 рік, з урахуванням потреб всіх галузей, з подальшим розподіленням розпорядникам коштів, в межах затверджених бюджетних програм.
Враховуючи вищезазначене, забезпечити проведення капітального ремонту дороги по вул. Степана Носа можливо у разі затвердження переліку об’єктів постійною депутатською комісією з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку та енергозбереження Чернігівської міської ради та наявного відповідного фінансування на дані заходи у відповідному бюджетному періоді.

Заступник міського голови А. ЧЕРНЕНКО