+ ще 394 громади!
Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

На жаль, у вашому місті ще не було подано жодної петиції, будьте першим:

Останні, що прийняті на розгляд

Усі прийняті на розгляд
Опалення на мікрорайоні ЗАЗ

До відповіді залишилось 0

Прийнято на розгляд 6 січня 2023

Звернення до керівника міського осередку ОПЗЖ Гольця В.В.

До відповіді залишилось 0

Прийнято на розгляд 16 травня 2022

Остання відповідь

Ремонт асфальтного покриття по вулиці Ушинського до дачного масиву "ЖАВИНКА"

АТРОШЕНКО ВЛАДИСЛАВ АНАТОЛІЙОВИЧ

На офіційному сайті Чернігівської міської ради розміщено петицію,
яка набрала необхідну кількість голосів відповідно до п. 8 ст. 511 Статуту територіальної громади, щодо ремонт асфальтного покриття по вулиці Ушинського до дачного масиву "ЖАВИНКА".
Військова агресія рф проти України суттєво вплинула на бюджет
Чернігівської міської територіальної громади, значно обмеживши обсяг надходжень до нього, як наслідок - першочергово здійснюється фінансування заходів, пов’язаних із забезпеченням життєдіяльності міста, відновленням об’єктів міської критичної інфраструктури та житлового фонду, допомоги Збройним силам України, здійсненням виплат власникам зруйнованого житла, соціально незахищеним верствам населення, надання матеріальної допомоги родинам загиблих захисників України, що потребує значного фінансового ресурсу.
Розпорядженням Чернігівської міської військової адміністрації
Чернігівського району Чернігівської області від 29 грудня 2023 року № 407 «Про затвердження бюджету Чернігівської міської територіальної громади на 2024 рік» визначено напрямки міського господарства, фінансування яких здійснюватиметься протягом поточного року, в тому числі на утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури
Після здійснення комісійного весняного об’їзду вулично-дорожньої
мережі, в межах передбаченого фінансування з бюджету Чернігівської міської територіальної громади, буде сформовано та надано на затвердження виконавчому комітету перелік адрес поточного ремонту об’єктів вулично-дорожньої мережі, тротуарів, штучних споруд та інших елементів дорожнього покриття в м. Чернігів, у тому числі аварійновідновлювальних робіт на 2024 рік (надалі Перелік).
Роботи по ремонту проїзної частини вищезазначеної ділянки дороги можуть бути забезпечені в поточному році за умови затвердженого Переліку та за наявності відповідного фінансування з бюджету Чернігівської міської територіальної громади на дані заходи.
Заступник міського голови Віктор Геращенко