Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

На жаль, у вашому місті ще не було подано жодної петиції, будьте першим:

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Ремонт міжбудинкового проїзду

КЛІЧУК РОМАН ВАСИЛЬОВИЧ

Шановний Володимире Дмитровичу!
Електронна петиція № 63 з приводу благоустрою міжбудинкового проїзду по вул. В.Комарова 19/21 (5-6 під'їзди) (незадовільний стан), що набрала 253 голоси, була попередньо розглянута працівниками департаменту інфраструктури та благоустрою міської ради за участю представників автора електронної петиції Юрія Сергія Олександровича та Юрія Едуарда Олександровича.
Було проінформовано, що виготовлення кошторисної документації та виконання самих робіт із капітального ремонту міжбудинкового проїзду (прибудинкової території) з урахуванням поверхневого водовідведення на вул. В.Комарова, 19/21 (4-6 під'їзди) та міжбудинкового проїзду від ДНЗ № 35 на вул. В.Комарова,256 та вздовж торця ліцею № 17 на вул. Південно- Кільцевій,7б розглядатиметься в цьому році при наявності фінансування з бюджету Чернівецької міської територіальної громади на вищевказані об'єкти.
Вирішено рекомендувати міській раді петицію підтримати.
На виконання протокольного рішення Чернівецької міської ради від 02.02.2017р. № 312/21 «Про розгляд електронних петицій» департаментом інфраструктури та благоустрою міської ради буде підготовлений проект рішення міської ради для розгляду на черговому сесійному засіданні міської ради.
Про дату та час розгляду петиції на сесії міської ради Вас буде повідомлено додатково.