Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

Петиції, на які триває збір підписів

Будівництво парку «Гравітон»

Зібрано 22 підписів з 250

Залишилось 26

Проект «Пішохід»

Зібрано 4 підписів з 250

Залишилось 19

Останні, що прийняті на розгляд

Усі прийняті на розгляд
Відновити партнерські пологи

До відповіді залишилось 3

Прийнято на розгляд 9 жовтня 2020

Остання відповідь

Термінове обмеження вільного доступу до аварійної будівлі, колишнього басейну школи №27 по вул. Воробкевича

КАСПРУК ОЛЕКСІЙ ПАВЛОВИЧ

Шановний Віталію Васильовичу !
На електронну петицію № 91 «Термінове обмеження вільного доступу до аварійної будівлі, колишнього басейну школи № 27 по вул. Воробкевича» повідомляємо наступне.
08 жовтня 2020 року відбулись відкриті торги на предмет закупівлі: «Реконструкція басейну ЗОШ № 27 по вул. Воробкевича, 19 в м. Чернівці». В даний час триває розгляд пропозицій відкритих торгів.
Відповідно до Договору підряду на реконструкцію басейну ЗОШ № 27 по вул. Воробкевича, 19 в м. Чернівці (тендерна документація) підрядником буде забезпечено належну охорону матеріалів, устаткування, будівельної техніки та іншого майна у межах будівельного майданчика та запобігання погіршенню стану будівельного майданчика, прилеглої до нього території та доріг, вжито заходи для безпеки доступу до майданчика, безпечного перебування на території будівельного майданчика інших осіб (підтримувати у відповідному стані всі освітлювальні прилади, огорожі, попереджувальні знаки тощо) до моменту повної передачі Об'єкта Замовнику (Департамент містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради).