Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

Петиції, на які триває збір підписів

Капітальний ремонт ремонт дорожнього покриття по вул.Головна

Зібрано 13 підписів з 250

Залишилось 16

Електронні таблички на зупинках громадського транспорту

Зібрано 10 підписів з 250

Залишилось 20

Створити додаткові парковочні місця вздовж центральних вулиць міста

Зібрано 8 підписів з 250

Залишилось 20

Компенсація учасникам бойових дій за неотриманні зімельні ділянки.

Зібрано 0 підписів з 250

Залишилось 12

«Український Національний Пантеон Буковинських Героїв»

Зібрано 0 підписів з 250

Залишилось 26

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Перейменування вулиці Комарова на вулицю Сергія Скальда

КЛІЧУК РОМАН ВАСИЛЬОВИЧ

Шановна Яно Василівно!
Повідомляємо, що Ваша петиція щодо перейменування вулиці Комарова на вулицю Сергія Скальда попередньо розглянута за Вашою участю та участю секретаря Чернівецької міської ради Кирилюк М. В., начальника відділу організаційної роботи та контролю Онуфрійчук У. В., головного спеціаліста, юриста відділу первинної правової допомоги і юридичної експертизи документів юридичного управління Филипчук А. В. 30 червня 2022 року.
Відповідно до Положення про найменування (перейменування) вулиць, провулків, проспектів, площ, парків, мостів, встановлення пам'ятних знаків і меморіальних дощок в м. Чернівцях, затвердженого рішенням міської ради від 29.08.2013 року № 950, питання щодо найменування (перейменування) об'єктів в місті попередньо розглядається міською топонімічною комісією.
Ваша петиція буде розглянута на засіданні цієї комісії, про дату і час засідання ми повідомимо Вас додатково.

09.08.2022
Шановна Яно Василівно!
Повідомляємо, що Ваша петиція про перейменування вулиці Комарова Володимира на вулицю Сергія Скальда, а також звернення Дмитра Білоуса щодо перейменування вулиці Полєтаєва на вулицю Сергія Скальда, 03 серпня 2022 року розглянуті на засіданні міської топонімічної комісії за Вашою участю.
Комісія рекомендувала питання перейменування вулиць Комарова та Полєтаєва розглядати після офіційного підтвердження смерті Сергія Скальда.