Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

Петиції, на які триває збір підписів

Приєднання частини с. Молодіжне (Нове Бугово) до м. Чорноморськ

Зібрано 17 підписів з 175

Залишилось 1

Про використання сесійної зали міської ради в міжсесійний період

Зібрано 8 підписів з 175

Залишилось 19

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

За создание офтальмологического кабинета с аппаратами для лечения зрения в городе Черноморск Одесская область

ХМЕЛЬНЮК ВАЛЕРІЙ ЯКОВИЧ

Електронна петиція "За створення офтальмологічного кабінету з апаратами для лікування зору в місті Чорноморськ Одеської області" уважно розглянута, з приводу чого повідомляємо наступне.

Питання щодо забезпечення лікування дітей з вадами зору на базі дитячої поліклініки Комунального некомерційного підприємства "Чорноморська лікарня" Чорноморської міської ради Одеської області вважаємо надзвичайно актуальним та важливим.

Вирішення питання обладнання кабінету для офтальмологічного апаратного лікування зору у дітей може бути вирішено, у разі прийняття Чорноморською міською радою рішення "Про внесення змін та доповнень до рішення Чорноморської міської ради Одеської області від 20 грудня 2019 р. № 516 - VII "Про бюджет міста Чорноморська на 2020 рік"", яким будуть передбачені кошти на придання необхідного офтальмологічного обладнання.

Крім цього, для забезпечення повного функціонування офтальмологічного кабінету, необхідно вирішити комплекс питань, які пов'язані не тільки з придбанням необхідного обладнання, а й залучення дитячого лікаря-офтальмолога, який, наразі, у відділенні вторинної спеціалізованої медичної допомоги поліклініки № 1 відсутній.

Про фактичне відкриття офтальмологічного кабінету для дітей Вам буде повідомлено додатково.