Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

Петиції, на які триває збір підписів

КУЛЬТУРА ПОЧИНАЄТЬСЯ З ТУАЛЕТУ!!!

Зібрано 186 підписів з 250

Залишилось 13

Обязать всех поставщиков услуг для населения делать сверку платежей и в электронном виде

Зібрано 41 підписів з 250

Залишилось 17

Відновлення дорожнього покриття по 4 провулку Богуна

Зібрано 38 підписів з 250

Залишилось 18

Тротуар вздовж забору дитячого садка №37 "Веселка" та будинком Перемоги 69, 10 мкрн.

Зібрано 37 підписів з 250

Залишилось 56

Дороги у приватному секторi Соцмiста

Зібрано 27 підписів з 250

Залишилось 45

Ремонт вулиці Широкої

Зібрано 27 підписів з 250

Залишилось 88

Автономне опалення лівий берег

Зібрано 25 підписів з 250

Залишилось 11

Публічні дебати та детектор для кандидатів у мери м. Кам'янське

Зібрано 22 підписів з 250

Залишилось 67

Ремонт внутриквартальной дороги по ул. Звенигородская 8,10,12,14,16

Зібрано 20 підписів з 250

Залишилось 19

Новое старое

Зібрано 12 підписів з 250

Залишилось 5

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

На площі ДМК встановити інформаційне табло якості повітря.

БІЛОУСОВ АНДРІЙ ЛЕОНІДОВИЧ

Ваша петиція, щодо встановлення на центральній площі міста інформаційного табло з аналізом стану повітря, в межах наданих повноважень, опрацьовано департаментом екології та природних ресурсів Кам’янської міської ради. За результатами розгляду повідомляємо наступне.
Кам’янська міська рада та її виконавчі органи у сфері охорони навколишнього природного середовища керуються нормативно-правовим актами, в межах повноважень, які визначенні Законами України.
У своїй діяльності департамент екології та природних ресурсів Кам’янської міської ради при опрацюванні питання керується Законами України «Про охорону навколишнього природного середовища», «Про місцеве самоврядування
в Україні» і Положенням про департамент екології та природних ресурсів міської ради та діє в межах наданих повноважень.
З метою вирішення екологічних проблем у місті діє «Екологічної програма міста Кам’янського на 2016–2020 роки» (зі змінами). Зазначеною програмою передбачено розроблення та впровадження автоматизованої системи комплексного моніторингу навколишнього природного середовища міста. Наразі департаментом розпочато реалізацію проєкту по створенню системи комплексного екологічного моніторингу міста.
В рамках реалізації заходу на території міста встановлено п’ять автоматизованих постів моніторингу, які знаходяться в дослідній експлуатації (тестуються). Після введення системи в експлуатацію зафіксовані показники будуть відображатися в режимі реального часу в мережі Інтернет. Таким чином кожен громадянин матиме змогу спостерігати за екологічним станом тієї чи іншої території міста в реальному часі.
Питання щодо встановлення в центральній частині міста інформаційного табло потребує розроблення проєкту та внесення заходу до відповідної бюджетної програми.
Зі свого боку, розуміючи актуальність зазначеного питання департаментом, при розробленні Екологічної програми на 2021–2025 рр., буде розглянуто можливість внесення зазначеного заходу до Програми.