Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

Петиції, на які триває збір підписів

Дорога по Нижній Береговій

Зібрано 254 підписів з 500

Залишилось 43

Відкриття "старого" залізничного переїзду

Зібрано 88 підписів з 500

Залишилось 25

Розблокування проїжджої частини міжбудинкової території

Зібрано 83 підписів з 500

Залишилось 4

Запуск шкільних автобусів для доставки дітей на заняття

Зібрано 61 підписів з 500

Залишилось 16

Освітлення на вулиці Гарнізонна

Зібрано 61 підписів з 500

Залишилось 60

Встановити на проспекті Миру обмежувачі швидкості

Зібрано 51 підписів з 500

Залишилось 2

Створення кольца на перехресті

Зібрано 42 підписів з 500

Залишилось 66

Благоустрій Дубівського ставка

Зібрано 37 підписів з 500

Залишилось 80

Про поступовий перехід міста на більші та зручніші маршрутні таксі в місті

Зібрано 36 підписів з 500

Залишилось 43

Останні, що прийняті на розгляд

Усі прийняті на розгляд
Вирішення питання підтоплення будинків

Прийнято на розгляд 29 вересня 2020

Маршрут тролейбуса на автономному ходу в м-р-н Ружична

Прийнято на розгляд 11 червня 2020

Капітальний ремонт з розширенням проїзної частини та влаштуванням тротуару по вул.Митрополита Шептицького від вул.Купріна до вул.Дубівської

Прийнято на розгляд 28 квітня 2020

Про ЗАБОРОНУ використання тварин в цирках

Прийнято на розгляд 25 березня 2020

Обладнання громадського транспорту системами кондиціонування та опалення

Прийнято на розгляд 15 жовтня 2019

Остання відповідь

Дозвіл на будівництво з подальшою передачею в комунальну власність територіальної громади міста фізкультурно-спортивного відкритого майданчика за адресою вул. Старокостянтинівське шосе 5/7, 5/8

СИМЧИШИН ОЛЕКСАНДР СЕРГІЙОВИЧ

ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ
від 27.08.2020 № 660
Про внесення на розгляд сесії міської ради пропозиції про розгляд електронної петиції щодо надання дозволу на будівництво з подальшою передачею в комунальну власність територіальної громади міста фізкультурно-спортивного відкритого майданчика за адресою вул. Старокостянтинівське шосе 5/7, 5/8

До Хмельницької міської ради надійшла електронна петиція щодо надання дозволу на будівництво з подальшою передачею в комунальну власність територіальної громади міста фізкультурно-спортивного відкритого майданчика за адресою вул. Старокостянтинівське шосе, 5/7, 5/8, за рахунок сплати пайової участі у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста, яка розглянута та вивчена управлінням капітального будівництва департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів.
За результатами дослідження даного питання управлінням капітального будівництва департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів встановлено наступне. Відповідно до пункту 2 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо стимулювання інвестиційної діяльності в Україні» замовник будівництва зобов’язаний протягом 10 робочих днів після початку будівництва об’єкта звернутись до органу місцевого самоврядування із заявою про визначення розміру пайової участі щодо об’єкта будівництва, до якої додаються документи, які підтверджують вартість будівництва об'єкта.
Відповідно до Порядку участі замовників у створенні і розвитку інженерно- транспортної та соціальної інфраструктури міста Хмельницького, затвердженого рішенням Хмельницької міської ради від 17.12.2008 №23, із внесеними змінами, 1.2. замовник, який має намір здійснити будівництво об’єкта будівництва у м. Хмельницькому, зобов’язаний взяти участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста.
Відповідно до вищенаведеного пункту 2 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо стимулювання інвестиційної діяльності в Україні» кошти, отримані як пайова участь, можуть використовуватися виключно для створення і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури відповідного населеного пункту.
На підставі вищевикладеного, враховуючи потребу мікрорайонів міста в спортивних майданчиках, розглянувши пропозиції управління капітального будівництва департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів, керуючись ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пунктом 2 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо стимулювання інвестиційної діяльності в Україні», Порядком участі замовників у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Хмельницького, затвердженим рішенням 22 сесії Хмельницької міської ради від 17.12.2008 №23 із внесеними змінами та доповненнями, Порядком розгляду електронної петиції, адресованої Хмельницькій міській раді, затвердженим рішенням четвертої сесії Хмельницької міської ради від 27.01.2016 № 6 виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Внести на розгляд сесії міської ради пропозицію про підтримання електронної петиції щодо надання дозволу на будівництво з подальшою передачею в комунальну власність територіальної громади міста фізкультурно-спортивного відкритого майданчика за адресою вул. Старокостянтинівське шосе, 5/7, 5/8.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови А. Бондаренка та управління капітального будівництва.

Міський голова О. СИМЧИШИН