Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

Петиції, на які триває збір підписів

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Маршрут тролейбуса № 33 б

ГОНЧАРЕНКО ОЛЕКСАНДР ВАСИЛЬОВИЧ

Відповідь виконавчого комітету Краматорської міської ради на електронну петицію № 1427 (08-20/1992 від 02.11.2023) «Маршрут тролейбуса № 33 б», розміщену на веб-сайті Єдиної системи місцевих петицій від 02.11.2023 громадянином Малаховим С.
Шановний пане Сергію!
Краматорська міська військова адміністрація розглянула Вашу підтриману петицію та повідомляє. Графіки руху громадського транспорту в Краматорську створено з урахуванням додержання режиму праці, наявної кількості водіїв, кондукторів та транспортних засобів, графіку комендантської години та інших факторів. В умовах військової агресії з боку російської федерації та близькості міста від лінії фронту, враховуючі той факт, що значну частину працівників та транспорту евакуйовано до більш безпечних регіонів, а працівникам, які залишились у місті та продовжують виконувати свої обов’язки, необхідно дістатися до/з роботи поза межами комендантської години, наявні графіки є компромісним рішенням. Станом на 11.12.2023 року внесення змін до графіку руху та кількості транспортних одиниць на маршруті № 33Б не є можливим. Проте Краматорська військова адміністрація разом із перевізниками постійно проводить моніторинг ситуації та, у разі значних змін у пасажиропотоках, впроваджує відповідні заходи в межах можливостей.

Начальник Краматорської міської військової адміністрації
Олександр ГОНЧАРЕНКО