Наземний перехід до Екомаркету через Паркову

На ділянцівід центру реабілітації людей з інвалідністю та студмістечка до Еко-маркету та автовокзалу є великий поток пішоходів. Більшість порушує правила дорожнього руху та переходить дорогу у цьому місці. Це створює небезпеку для всіх учасників дорожнього руху. Зокрема, на даний момент сталося дві аварії з постраждалими. Наявний регульований перехід знаходиться в незручному місці та не забезпечує комфортне потрапляння на інший бік.

Створення переходу полегшить перехід вулиці для всіх груп населення, зокрема для маломобільних груп та людей з інвалідністю. А також зменшить ризики аварій та підвищить безпеку пересування містом всіх жителів та гостей.

Просимо облаштувати наземний перехід від Центру реабілітації до Еко-маркету у зназначеній точці на карті, зображення додається. Також при облаштуанні слід дотримуватися державних будівельних норм щодо доступності для маломобільних груп населення.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 11 серпня петицію підписали 30 осіб з 250 необхідних.

Щебетюк Дмитро Олександрович

20 квітня 2021 р.