Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

Петиції, на які триває збір підписів

Останні, що прийняті на розгляд

Усі прийняті на розгляд
ДОБУДОВА КЗО " Кульчинська початкова школа #36"

До відповіді залишилось 10

Прийнято на розгляд 12 квітня 2021

Остання відповідь

Облаштування регульованого пішохідного переходу на вул.Конякіна 12а

ПОЛІЩУК ІГОР ІГОРОВИЧ

Петиція щодо влаштування регульованого пішохідного переходу на вул. Конякіна в районі будинку № 14 розглянута.
Будівництво світлофорних об’єктів в місті проводиться на основі аналізу аварійності, інтенсивності руху транспортних і пішохідних потоків та наявності коштів в бюджеті по даній статті витрат. Як свідчить аналіз аварійності вказана Вами ділянка вулиці місцем концентрації дорожньо- транспортних пригод не являється. На даний час у місті є ділянка концентрації ДТП в районі перехрестя вулиць Ковельська - Червоного Хреста, де необхідно ввести світлофорне регулювання. Роботи в таких місцях проводяться першочергово. Також є аварійно-небезпечні місця: перехрестя вулиць Львівська — Потебні та Конякіна — Федорова, які потребують світлофорного регулювання.
У поточному році заплановано завершити будівництво світлофорних об’єктів на вул. Дубнівській та перехресті вул. Героїв УПА — вул. Салтикова - Щедріна і розпочати роботи на перехресті вул. Львівська — вул. Потебні.
Влаштування регульованого пішохідного переходу на вул. Конякіна в районі будинку № 14у поточному році не заплановано.