+ ще 254 громади!
Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

Петиції, на які триває збір підписів

Зміна схеми руху автобуса 104 «Луцьк - Кульчин»

Зібрано 43 підписів з 300

Залишилось 5

Маршрут міського транспорту по вулиці Чорновола

Зібрано 41 підписів з 300

Залишилось 11

Прохання вирішити питання з вакцинацією комунальників

Зібрано 3 підписів з 300

Залишилось 10

Маршрути 12, 19, 24, 32 та 4 по вул. Львівська-Ковельська

Зібрано 3 підписів з 300

Залишилось 10

Майданчик для вигулу собак

Зібрано 2 підписів з 300

Залишилось 13

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Щодо продовження маршруту №26 в с. Кульчин

ПОЛІЩУК ІГОР ІГОРОВИЧ

Відповідно до п.21 “Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту” затверджених Постановою Кабміну від 18.02.1997 №176, внесення змін до маршруту, передбачених пунктом 20 цих Правил, здійснюється шляхом внесення змін до договору про організацію перевезень чи дозволу на обслуговування за погодженням сторін.
Перевізник ФОП Кубовий Б.А., як сторона договору, не погоджується із запропонованими Вами змінами схеми руху вказаного автобусного маршруту.
Щодо напрямків руху до с.Підгайці та с.Княгининок повідомляємо, що продовження маршрутів №22 та №30 відбулось відповідно до вимог п.1 ст. 20 Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 18.02.1997 № 176, за погодженням Організатора перевезень та перевізника до внесення змін до Закону України «Про автомобільний транспорт».
Після прийняття Закону України «Про внесення зміни до статті 7 Закону України "Про автомобільний транспорт" щодо організації пасажирських перевезень» забезпечення організації пасажирських перевезень на міських, приміських і міжміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території однієї територіальної громади покладається на виконавчий орган ради, що представляє інтереси відповідної територіальної громади.
Відповідно до ст.1 вищезазначеного Закону України:
- автобусний маршрут міський - автобусний маршрут, який не виходить за межі території населеного пункту;
- автобусний маршрут приміський - автобусний маршрут, який з'єднує населені пункти і протяжність якого не перевищує 50 км;
- автобусний маршрут міжміський - автобусний маршрут, який з'єднує населені пункти і протяжність якого перевищує 50 км.
Отже автобусна мережа Луцької міської територіальної громади буде приводитись у відповідність до вимог чинного законодавства.
Додатково інформуємо, що до с.Кульчин, с.Жидичин здійснюють перевезення пасажирів два автобуси на приміському маршруті №104 “Кульчин — Луцьк”.