Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

Петиції, на які триває збір підписів

Про необхідність визнання вуличних котів частиною екосистеми м.Нікополь

Зібрано 175 підписів з 250

Залишилось 17

Банк їжі

Зібрано 5 підписів з 250

Залишилось 14

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

ФІСАК АНДРІЙ ПЕТРОВИЧ

Електронна петиція на тему: «Рішення про реорганізацію КП «Нікопольська дитяча міська лікарня» приймати тільки після проведення консультацій з громадськістю у формі Громадських слухань» набрала необхідну кількість голосів, інформація про розгляд петиції оприлюднена 17 серпня 2020 року на сайті Нікопольської міської ради, розглянута відповідно до Порядку розгляду петицій, адресованих Нікопольській міській раді, затвердженого рішенням Нікопольської міської ради від 26.01.2018 №45-30/VII
Питання про реорганізацію юридичних осіб – комунального підприємства «Нікопольська міська лікарня №1» НМР», комунального підприємства «Нікопольська дитяча міська лікарня» НМР», комунального підприємства «Нікопольська міська психоневрологічна лікарня» НМР» шляхом приєднання до комунального підприємства «Нікопольська міська лікарня №4» НМР» виключено з розгляду на пленарному засіданні 69-ї сесії Нікопольської міської ради 28 серпня 2020 року.
Розпорядження міського голови від 27.08.2020 р. № 163-р «Про проведення громадських слухань з питання: «Щодо доцільності реорганізації «Нікопольської міської дитячої лікарні» шляхом приєднання її до КП «Нікопольська міська лікарня №4» оприлюднене в порядку, передбаченому законодавством, а також розміщене на офіційному веб-сайті Нікопольської міської ради в спеціальному розділі «Громадська участь» (підрозділ «Громадські слухання»).
Електронну петицію «Рішення про реорганізацію КП «Нікопольська дитяча міська лікарня» приймати тільки після проведення консультацій з громадськістю у формі Громадських слухань» підтримано.