Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

Петиції, на які триває збір підписів

Ремонт дороги в с.Матяшівка на вигоні по вул.Коноша

Зібрано 52 підписів з 100

Залишилось 28

Останні, що прийняті на розгляд

Усі прийняті на розгляд
Про реформу пасажирських перевезень Обухівської територіальної громади

До відповіді залишилось 12

Прийнято на розгляд 14 квітня 2021

Щодо ремонту доріг по вулицях Садовій та Миру в с. Мала Вільшанка Обухівського району

До відповіді залишилось 10

Прийнято на розгляд 12 квітня 2021

Доріжка та місток від с. Григорівка до с. Гусачівка

До відповіді залишилось 3

Прийнято на розгляд 5 квітня 2021

Cтворити дендропарк та зберегти від забудови зелену зону між Стадіоном імені Мельника та Молокозаводом, вул. Київська та Піщана

До відповіді залишилось 0

Прийнято на розгляд 1 квітня 2021

Харчування учнів 1-4 класів міста Обухова з 1 вересня 2020 року.

До відповіді залишилось 0

Прийнято на розгляд 18 травня 2020

Остання відповідь

Повна відсутність питної води мешканцям Таценок

ЛЕВЧЕНКО ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ

Розглянувши електронну петицію мешканців міста Обухова, щодо відсутності забезпечення питною водою мешканців села Таценки, відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 23-1 Закону України «Про звернення громадян», Положення про порядок подання та розгляду електронних петицій на території Обухівської міської ради, затвердженого рішенням міської ради від 28.01.2016 № 85-06-УІІ, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, охорони пам’яток та історичного середовища

ОБУХІВСЬКА МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:
1. Забезпечити задоволення електронної петиції мешканців міста Обухова від 17.02.2021 № 62 щодо відсутності забезпечення питною водою мешканців села Таценки, Обухівської міської територіальної громади, Київської області.
2. Надати дозвіл на збір технічної документації для проектування та будівництва водозабірної свердловини.
3. Виділити земельну ділянку орієнтовною площею 0,0800 га для будівництва артезіанської свердловини, за адресою: вул. Лісова, с. Таценки, м. Обухів, Київської області, у відповідності до затвердженої містобудівної документації.
4. Використання земельної ділянки по вулиці Лісова у селі Таценки в зоні артезіанської свердловини здійснювати в режимі обмеженої господарської діяльності.
5. Дотримуватись вимог постанови Кабінету Міністрів України від 18.12.1998 № 2024 «Про правовий режим зон санітарної охорони водних об’єктів».
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну з питань земельних відносин, природокористування, планування території, охорони пам’яток та історичного середовища.