+ ще 394 громади!
Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

На жаль, у вашому місті ще не було подано жодної петиції, будьте першим:

Остання відповідь

Обрати на посаду секретаря Обухівської міської ради Богдана Яцуна

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ОБУХІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

ВІДПОВІДЬ НА ЕЛЕКТРОННУ ПЕТИЦІЮ № 103 від 12.03.2024

Повідомляємо про те, що електронну петицію автора Каратнюка Сергія Анатолійовича № 103 від 12.03.2024 про обрання на посаду секретаря Обухівської міської ради Богдана Яцуна (далі - петицію), відповідно до статті 50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 25, статті 23-1 Закону України «Про звернення громадян», Положення про порядок подання та розгляду електронних петицій Обухівської міської ради VІІ скликання, затвердженого рішенням Обухівської міської ради Київської області від 28.01.2016 №85-06-VІІ, взято відділом інформаційно-аналітичного забезпечення та комунікації з громадськістю до відома.

Після опрацювання петиції Секретаріатом Обухівської міської ради створено проєкт рішення для розгляду петиції на черговій сесії міської ради, але наразі сесію не було скликано.

Після прийняття рішення Обухівської міської ради, про розгляд питання, що порушене у петиції, буде надано остаточну відповідь.

Виконавчий комітет Обухівської міської ради