Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

Петиції, на які триває збір підписів

БЕЗПЕЧНІ ПІСОЧНИЦІ ДІТЛАХАМ ОБУХВІСЬКОЇ ТГ

Зібрано 106 підписів з 100

Залишилось 12

Дорогу та освітлення вулиці від ділянки #32 до будинку #34 на ж.м. Підгірний

Зібрано 61 підписів з 100

Залишилось 19

Останні, що прийняті на розгляд

Усі прийняті на розгляд
МАЛЬОВНИЧИЙ СТАВОК ЗНИКАЄ

Прийнято на розгляд 10 червня 2021

Встановлення камер автоматичної фіксації порушення ПДР по вул. Київська до вул. Каштанова м.Обухів

Прийнято на розгляд 31 травня 2021

Провести новий повторний конкурс на визначення кращого проекту пам’ятника на «Площі матері»

Прийнято на розгляд 18 лютого 2020

ПЕТИЦІЯ про створення відділу захисту довкілля в м. Обухів

Прийнято на розгляд 15 листопада 2019

Ландшафтний Сімейний парк у “Фонтана”

Прийнято на розгляд 28 травня 2019

Остання відповідь

Вивезення сміття в Григорівському старостинському окрузі.

ЛЕВЧЕНКО ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ

Розглянувши електронну петицію щодо вивезення сміття в Григорівському старостинському окрузі, Виконавчий комітет Обухівської міської ради Київської області повідомляє, що для визначення норм надання послуг з вивезення побутових відходів на території Обухівської міської територіальної громади у селах Виконавчим комітетом Обухівської міської ради Київської області прийнято рішення від 09.02.2021 № 79 «Про утворення робочої групи з визначення норм надання послуг з вивезення побутових відходів на території Обухівської міської територіальної громади у селах: Дереʼяна, Григорівка, Гусачівка, Матяшівка, Германівка, Деремезна, Долина, Макарівка, Копачів, Застугна, Шевченкове, Красна Слобідка, Безіменне, Красне Перше, Козіївка, Мала Вільшанка, Степок, Перегонівка, Перше Травня, Семенівка, Кулі» утворено робочу групу з визначення норм надання послуг з вивезення побутових відходів на території Обухівської міської територіальної громади у селах (далі – робоча група). За результатами роботи робочої групи розроблені та затверджені рішенням Виконавчого комітету Обухівської міської ради Київської області від 17.06.2021 № 320 «Про затвердження норм надання послуг з вивезення побутових відходів на території Обухівської міської територіальної громади у селах: Деревʼяна, Григорівка, Гусачівка, Матяшівка, Германівка, Деремезна, Долина, Макарівка, Копачів, Застугна, Шевченкове, Красна Слобідка, Безіменне, Красне Перше, Козіївка, Мала Вільшанка, Степок, Перегонівка, Перше Травня, Семенівка, Кулі» норми надання послуг з вивезення побутових відходів на території Обухівської міської територіальної громади у селах.
На засіданні робочої групи від 15.07.2021 було розглянуто петицію щодо вивезення сміття в Григорівському старостинському окрузі, а саме надавати послугу з вивезення побутових відходів на території Григорівського старостинського округу двічі на місяць.
Відповідно до рішення сесії Обухівської міської ради Київської області від 27.05.2021 № 310-10-VIII «Про визначення переможця конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Обухівської міської територіальної громади у селах: Григорівка, Гусачівка, Матяшівка, Германівка, Деремезна, Долина, Макарівка, Копачів, Застугна, Шевченкове, Красна Слобідка, Безіменне, Красне Перше, Козіївка, Мала Вільшанка, Степок, Перегонівка, Перше Травня, Семенівка, Кулі, Дерев’яна, Нещерів» визначено переможцем конкурсу Приватне підприємство «Обухівміськвторресурси».
За результатами засідання робочої групи Приватному підприємству «Обухівміськвторресурси» надано доручення зробити розрахунки щодо можливості надання послуги з вивезення побутових відходів двічі на місяць.