Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

Петиції, на які триває збір підписів

ПЕТИЦІЯ ПРО ЗАБОРОНУ ВИКОРИСТАННЯ ПІРОТЕХНІЧНИХ ВИРОБІВ ТА ЗАТВЕРДЖЕННЯ ПРАВИЛ ЩОДО ДОТРИМАННЯ ТИШІ.

Зібрано 101 підписів з 100

Залишилось 13

Останні, що прийняті на розгляд

Усі прийняті на розгляд
Харчування учнів 1-4 класів міста Обухова з 1 вересня 2020 року.

Прийнято на розгляд 18 травня 2020

Припинити розтрату коштів міського бюджету на аферу з "пам'ятником" на центральній площі міста Обухова

Прийнято на розгляд 18 березня 2020

Провести новий повторний конкурс на визначення кращого проекту пам’ятника на «Площі матері»

Прийнято на розгляд 18 лютого 2020

БАТЬКИ ПРОТИ СКОРОЧЕННЯ АКАДЕМІЧНОГО ЛІЦЕЮ ім. В.МЕЛЬНИКА

Прийнято на розгляд 11 грудня 2019

Остання відповідь

вирішенні проблеми електрифікації ж/м Полянський

ЛЕВЧЕНКО ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ

На Ваш лист щодо електропостачання житлових масивів Полянський та Полянський 2 у місті Обухові виконавчий комітет Обухівської міської ради надає наступну інформацію:
Приєднання до електричних мереж — це завжди досить тривалий і складний процес. Виконавчим комітетом Обухівської міської ради було замовлено розроблення та виготовлення проектної документації : «Будівництво мереж електропостачання ж/м Полянський та Полянський-2 у місті Обухові Київської області. Проект електропостачання виконано проектною організацією ТОВ «НВП «Вольтен»». Проектна документація на будівництво електромереж розроблена з урахуванням вимог містобудівної документації, вихідних даних на проектування та дотриманням вимог законодавства, будівельних норм, нормативно-правових актів з охорони праці, державних стандартів і правил. Дана проектна документація ТОВ «НВП «Вольтен» була доопрацювана у зв’язку з зауваженнями та рекомендаціями відділу нестандартних приєднань ПрАт «Київобленерго» згідно технічного рішення №К-00-16-0748 від 05.04.2018р..
ТОВ «НВП «Вольтен»» 28 лютого 2020 року проектна документація була подана на повторний розгляд до відділу нестандартних приєднань ПрАт «Київобленерго». На даний час відсутнє позитивне рішення по даному проекту. Рішення по електропостачанню житлових масивів Полянський та Полянський 2 у місті Обухові можливе тільки після позитивного розгляду відділом нестандартних приєднань компанії «ДТЕК Київські регіональні електромережі». Де проектом будуть визначені основні об’єми робіт та вартість будівництва мереж електропостачання житлових масивів Полянський та Полянський 2 у місті Обухові .
У відповідності до Бюджетного Кодексу України фінансування об’єктів будівництва інженерно-транспортної інфраструктури у тому числі (будівництво електромереж тощо), у місті Обухові може здійснюватись тільки після затвердження міського бюджету на 2021 рік та виключно за рахунок коштів бюджету розвитку.
При затвердженні відповідних місцевих бюджетів враховують у першочерговому порядку потребу в коштах:
1. на оплату праці працівників бюджетних установ відповідно до встановлених законодавством України умов оплати праці та розміру мінімальної заробітної плати;
2. на проведення розрахунків за електричну та теплову енергію, водопостачання, водовідведення, природний газ та послуги зв'язку, які споживаються бюджетними установами.
Ваші пропозиція щодо робіт та послуг за рахунок коштів міського бюджету по будівництву мереж житлових масивів Полянський та Полянський у 2021 році може бути подана на розгляд відповідних депутатських комісій тільки після остаточного затвердження проектної документації та визначення кошторисної вартості будівництва. Фінансування даних заходів може відбутися за рахунок коштів міського бюджету при умові додаткових надходжень до бюджету розвитку та перерозподілу коштів за об’єктами будівництва (реконструкції) і капітальними видатками, а також погодження з постійними комісіями депутатів Обухівської міської ради з питань фінансів, бюджету, планування, соціально – економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва та з питань комунальної власності, житлово – комунального господарства, енергозбереження, транспорту, благоустрою, будівництва та архітектури