Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

На жаль, у вашому місті ще не було подано жодної петиції, будьте першим:

Останні, що прийняті на розгляд

Усі прийняті на розгляд
Щодо вирішення проблем з дорожним покриттям на ж/м «Стожари» м. Обухів

Прийнято на розгляд 18 лютого 2022

Капітальний ремонт доріг по мікрорайону Полуничний, Нещерів, вул. Полунична

Прийнято на розгляд 14 лютого 2022

В разі підписання, скасувати рішення №182-20-VIII від 27.01.2022р., про поновленя договору оренди ділянки за Миру 1, на 21 сесії.

Прийнято на розгляд 7 лютого 2022

ЗБЕРЕЖЕМО ЛІКАРНЮ У М. УКРАЇНКА

Прийнято на розгляд 21 грудня 2021

Внести зміни в План зонування Обухова з метою збереження від забудови лісів на території міста

Прийнято на розгляд 6 жовтня 2021

Остання відповідь

Яблуневий - це Обухів! Пішохідну та велодоріжку від «Арки» до будинку культури на Яблуневому!

ЛЕВЧЕНКО ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ

Розглянувши електронну петицію мешканців мікрорайону Яблуневий від 24.09.2021 №78 щодо будівництва пішохідної та велодоріжки від «Арки» до Будинку Культури на мікрорайоні Яблуневий міста Обухів Київської області яку підтримали 108 жителів громади, відповідно до Положення про порядок подання та розгляду електронних петицій на території Обухівської міської ради, затвердженого рішенням Обухівської міської ради Київської області від 28.01.2016 року №85-06-VІІ, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення безпеки дорожнього руху та безпечного пересування мешканців прилеглих територій та школярів; враховуючи рекомендації постійних комісій: з питань фінансів, бюджету, планування, соціально – економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, з питань комунальної власності, житлово – комунального господарства, енергозбереження, транспорту, благоустрою, будівництва та архітектури.

ОБУХІВСЬКА МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

1. Електронну петицію щодо будівництва пішохідної та велодоріжки від «Арки» до Будинку Культури на мікрорайоні Яблуневий міста Обухів Київської області взяти до відома.
2. Відділу капітального будівництва Виконавчого комітету Обухівської міської ради Київської області включити виготовлення кошторисної документації на «Капітальний ремонт дороги та пішохідної зони по вул.40-річчя Перемоги в м. Обухів Київської області» в комплексну Програму утримання та розвитку вулиць і доріг комунальної власності населених пунктів Обухівської міської територіальної громади Київської області на 2021-2025 роки.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Обухівської міської ради Київської області Максима ВЯХІРЄВА, постійні комісії: з питань фінансів, бюджету, планування, соціально – економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва; з питань комунальної власності, житлово – комунального господарства, енергозбереження, транспорту, благоустрою, будівництва та архітектури.