Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

На жаль, у вашому місті ще не було подано жодної петиції, будьте першим:

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Відновлення відміненого поїзда Смородине-Охтирка

АЛЄКСЄЄВ ІГОР ЮРІЙОВИЧ

Шановний Максиме Івановичу!
За результатами розгляду електронної петиції від 09.01.2020 «Відновлення відміненого поїзда Смородино-Охтирка», автором (ініціатором) якої були Ви, повідомляємо, що 14.01.2020 було направлено звернення до Виробничого підрозділу «Сумської дирекції залізничних перевезень» регіональної філії «Південна залізниця» АТ «Українська залізниця» з проханням надати розрахунки собівартості приміського поїзду Смородино – Охтирка на ділянці Кириківка – Охтирка та зазначити пропозиції по відновленню даного маршруту.
4 лютого 2020 року отримано відповідь від Виробничого підрозділу «Сумської дирекції залізничних перевезень» регіональної філії «Південна залізниця» АТ «Українська залізниця» (копія листа додається), яка була внесена 10 лютого 2020 року на розгляд спільного засідання постійних комісій міської ради з питань правової політики, місцевого самоврядування та депутатської етики та з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій.
За результатами розгляду даної відповіді постійними комісіями було прийнято рішення про недоцільність подальшого розгляду петиції.