Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

Петиції, на які триває збір підписів

Создание детской площадки

Зібрано 38 підписів з 300

Залишилось 41

Щодо нанесення дорожньої розмітки пішохідних переходів між зупинками

Зібрано 24 підписів з 300

Залишилось 55

Заборона пересувних цирків з тваринами

Зібрано 11 підписів з 300

Залишилось 48

Останні, що прийняті на розгляд

Усі прийняті на розгляд
Відповідальність за несвоєчасну подачу тепла у Сєвєродонецьку

Прийнято на розгляд 28 листопада 2018

Терміновий ремонт доріг у місті Сєвєродонецьк

Прийнято на розгляд 12 червня 2018

Оснащення експериментальних класів з метою реалізації Концепції Нової української школи

Прийнято на розгляд 11 жовтня 2017

Остання відповідь

Петиція проти закриття жіночої консультації №1 по вулиці Курчатова 9, в місті м. Сєвєродонецька

ТКАЧУК ВЯЧЕСЛАВ ПЕТРОВИЧ

Повідомляємо, що петиція проти закриття у м. Сєвєродонецьку жіночої консультації № 1 по вулиці Космонавтів, яку підписали більш як 300 мешканців міста буде розглянута на засіданні виконавчого комітету міської ради. Водночас, вважаю за необхідне проінформувати Вас, що для вирішення проблем жіночої консультації № 1 Сєвєродонецького перинатального центру та з метою забезпечення ефективної гінекологічної допомоги у місті в умовах медичної реформи, рішенням 75 сесії Сєвєродонецької міської ради від 19.12.2019 р. за № 4452 було створено тимчасову контрольну комісію Сєвєродонецької міської ради.

З повагою,
Заступник міського голови,
начальник відділу кадрової роботи
та з питань служби в органах
місцевого самоврядування Ірина Степаненко

від 28.01.2020 року
Шановна пані Світлано!

На Вашу петицію проти закриття у м. Сєвєродонецьку жіночої консультації № 1 по вулиці Космонавтів, Сєвєродонецька міська рада додатково повідомляє наступне.
На засіданнях тимчасової контрольної комісії Сєвєродонецької міської ради з питань роботи жіночої консультації № 1 Сєвєродонецького перинатального центру та організації гінекологічної допомоги у місті в умовах медичної реформи, під головуванням депутата міської ради Олени Буткової, розглядалися питання подальшого існування медичного закладу, проведення ремонту приміщень та оснащення новим медичним обладнанням. За підсумками даних засідань, членами комісії було прийнято рішення щодо продовження роботи жіночої консультації № 1 та звернення до депутатської комісії з планування бюджету та фінансів щодо виділення коштів на капітальний ремонт її приміщень.
Рішенням сесії міської ради від 22.01.2020 р. № 4464 «Про внесення змін до міського бюджету м.Сєвєродонецька на 2020 рік» було виділено 1 450 000 грн. на капітальний ремонт будівлі та підвальних приміщень, приміщень 1-го поверху жіночої консультації № 1 за адресою: м. Сєвєродонецьк, пр. Космонавтів, 9.

З повагою,
Заступник міського голови,
начальник відділу кадрової роботи та з питань
служби в органах місцевого самоврядування Ірина СТЕПАНЕНКО