Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

Останні, що прийняті на розгляд

Усі прийняті на розгляд
Надати офіційний статус скверу земельній ділянці на перехресті вулиць Соборності та Ярослава Мудрого.

До відповіді залишилось 6

Прийнято на розгляд 27 травня 2020

Перейменування Парку культури ім.Михайлова у Парк князів Сангушків

До відповіді залишилось 0

Прийнято на розгляд 18 лютого 2017

Заборонити в загальноосвітніх школах Славути так звані батьківські внески.

До відповіді залишилось 0

Прийнято на розгляд 17 жовтня 2016

Остання відповідь

Призначення зупинки потяга Інтерсіті+ Львів-Дарниця на ст. Славута-1

СИДОР ВАСИЛЬ БОГДАНОВИЧ

СЛАВУТСЬКА МІСЬКА РАДА
ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
49 сесії міської ради VІІ скликання

14 лютого 2020р.
Славута № 29-49/2020

Про розгляд електронної петиції
«Про призначення зупинки потяга
Інтерсіті+ Львів-Дарниця на ст. Славута-1»

Розглянувши електронну петицію «Про призначення зупинки потяга Інтерсіті+ Львів-Дарниця на ст. Славута-1», адресованої Славутській міській раді, від 27.01.2020 р. № 1, враховуючи пропозиції постійних депутатських комісій, відповідно до ст. 23-1 Закону України «Про звернення громадян», Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Славутській міській раді, затвердженого рішенням Славутської міської ради від 27.11.2015 р № 18-2/2015 р., із внесеними змінами та доповненнями, керуючись ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Славутська міська рада ВИРІШИЛА:

1. Електронну петицію «Про призначення зупинки потяга Інтерсіті+ Львів-Дарниця на ст. Славута-1» підтримати.
2. Славутській міській раді звернутися до Кабінету Міністрів України, АТ «Укрзалізниця», народного депутата України Жмеренецького О.С. щодо доцільності призначення додаткової зупинки потяга Інтерсіті+ Львів-Дарниця на станції Славута-1 (текст звернення додається).
3. Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Славутської міської ради (Гавюк А.А.) про результати розгляду повідомити Зайця Р.О. — автора (ініціатора) даної електронної петиції.
4. Міському голові публічно оголосити на офіційному вебсайті Славутської міської ради та її виконавчого комітету про підтримку електронної петиції «Про призначення зупинки потяга Інтерсіті+ Львів-Дарниця на ст. Славута-1» від 27.01.2020 р. № 1.
5. Контроль за виконанням цього рішення доручити постійній комісії з питань житлово-комунального господарства, інвестицій, промисловості, торгівлі, розвитку підприємництва, будівництва та благоустрою, транспорту, зв’язку (Якимчук С.М.), а організацію його виконання – на секретаря міської ради Медведєву С.В.

Міський голова В.Б.Сидор
Славутської міської ради
від 14 лютого 2020р.
№ 29-49/2020

Кабінет Міністрів України

АТ «Укрзалізниця»

Народному депутату України
Жмеренецькому О.С.

Звернення
щодо призначення додаткової зупинки
потяга Інтерсіті+ Львів-Дарниця на станції Славута-1
Депутати Славутської міської ради звертаються до Вас в інтересах мешканців Славутської міської об’єднаної територіальної громади з проханням допомогти вирішити важливе питання щодо призначення додаткової зупинки потяга Інтерсіті+ Львів-Дарниця на станції Славута-1. Доцільність полягає у наступному.
Відстань від міста Славути до міста Дубно Рівненської області, найближчого населеного пункту, де зупиняється потяг, становить 112,2 км., а по часу складає 1 год. 38 хв. Дана відстань є занадто великою та унеможливлює мешканцям міста Славути та суміжних міст Хмельницької області купити квиток на потяг Інтерсіті+ Львів-Дарниця та доїхати у необхідному напрямку.
Місто Славута розташоване у центрі північної агломерації Хмельницької області і може слугувати відправною точкою для мешканців не лише міста Славути, а й міст Шепетівки та Нетішин, Славутського, Шепетівського, Ізяславського районів.
На станції Славута-1 наявний необхідний пасажиропотік, технічні та технологічні можливості. Стан інфраструктури, особливість рельєфу місцевості дозволить додаткову зупинку потягу Інтерсіті+ Львів-Дарниця на станції Славута-1. При цьому збільшення часу прямування потягу в середньому до 5 хвилин у кожну сторону компенсуватиметься шляхом пришвидшення швидкості на окремих ділянках руху.
Вказана зупинка розвантажить пасажиропотік студентів, осіб, котрі працюють та навчаються у містах Львів та Київ.
Потяг є найбільш безпечним видом транспорту на відміну від автобуса та значно комфортнішим для здійснення поїздок на далекі відстані.
З огляду на вищевикладене, просимо Вас вирішити дане питання на користь Славутської міської об’єднаної територіальної громади та мешканців прилеглих ОТГ, призначивши додаткову зупинку потяга Інтерсіті+ Львів-Дарниця на ст. Славута-1.
Сподіваємося на позитивне вирішення порушеного у зверненні питання.
Секретар ради С.В. Медведєва