Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

Петиції, на які триває збір підписів

Створення літературно-мистецького музею ім. О. Олеся

Зібрано 190 підписів з 250

Залишилось 10

Аварійний двохсторонній рух на вух.Охтирська

Зібрано 183 підписів з 250

Залишилось 4

Жахливий стан дороги в центрі міста по вулиці Козацький Вал.

Зібрано 175 підписів з 250

Залишилось 18

Встановлення біотуалетів у зоні відпочинку на озері Чеха

Зібрано 142 підписів з 250

Залишилось 25

Дитячий майданчик по вул. СКД 4, 6

Зібрано 140 підписів з 250

Залишилось 10

Реконструкція та збільшення дитячого майданчика по вулиці СКД 12

Зібрано 129 підписів з 250

Залишилось 4

Безпека учнів ЗОШ № 26.

Зібрано 87 підписів з 250

Залишилось 7

Боротьба з паркуванням на газонах

Зібрано 73 підписів з 250

Залишилось 14

Требуем безопасные пешеходные переходы, а не рисунки на асфальте

Зібрано 67 підписів з 250

Залишилось 27

Останні, що прийняті на розгляд

Усі прийняті на розгляд
Ремонт фонтанів та скверів на вулиці Харківська

До відповіді залишилось 10

Прийнято на розгляд 2 липня 2020

Облаштування смітєвого майданчика,по вулиції Білопільський шлях будинок 59.

До відповіді залишилось 1

Прийнято на розгляд 23 червня 2020

Остання відповідь

Мешканці просять домогти

ЛИСЕНКО ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ

За результатами розгляду Вашої електронної петиції «Мешканці просять допомоги», розміщеної на веб-порталі «Єдина система місцевих петицій» (https://petition.e-dem.ua/sumy/Petition/View/2268), повідомляємо наступне.
З електронної петиції вбачається. що мешканці пропонують виконати капітальний ремонт проїзної частини дороги, відновити освітлення та улаштувати пішохідні доріжки вздовж будинків №№ 2, 4, 6, 10, 14, 16 по вул. І. Сірка.
Повідомляємо, що відповідно до рішення Сумської міської ради від 24.12.2019 року №6248-МР «Про бюджет Сумської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік» видатки на капітальний ремонт доріг по місту для Департаменту інфраструктури міста Сумської міської ради не передбачені.
З огляду на вищевикладене, з метою підтримання дорожньої мережі вищезазначеної ділянки в належному експлуатаційному стані спільно з переможцем аукціону по наданню Послуги по поточному ремонту вулично-дорожньої мережі та штучних споруд у 2020 році, після виконання першочергових заходів по приведенню до належного експлуатаційного стану магістральних доріг м. Суми, якими курсує пасажирський транспорт, за умови достатнього фінансування вказаних заходів з міського бюджету буде опрацьовано можливість виконання робіт поточного характеру.
Додатково повідомляємо, що у 2019 році відповідно до затвердженого титульного списку по улаштуванню нових та розширенню існуючих тротуарів, пішохідних та велосипедних доріжок виконано роботи з капітального ремонту тротуару по вул. Івана Сірка (від просп. Михайла Лушпи до будинку № 3 по вул. Івана Сірка). Крім того зазначаємо, що відповідно до рішення Сумської міської ради від 24.12.2019 року №6248-МР «Про бюджет Сумської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік» (зі змінами) передбачено видатки на капітальний ремонт тротуару в районі будинку № 18 по вул. Івана Сірка (зупинка «Дитяча поліклініка») в м. Суми.
З огляду на вищевикладене, повідомляємо, що пропозиція стосовно улаштування тротуарних доріжок та мереж вуличного освітлення вздовж будинків №№ 2, 4, 6, 10, 14, 16 по вул. І. Сірка буде врахована Департаментом інфраструктури міста Сумської міської ради під час формування переліку об’єктів до проекту бюджету Сумської міської об’єднаної територіальної громади на 2021 рік.