Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

Петиції, на які триває збір підписів

Сприяння розвитку інфраструктури для покращення життя людей з обмеженими можливостями

Зібрано 40 підписів з 250

Залишилось 6

Не перейменовувати вулицю Кожедуба

Зібрано 19 підписів з 250

Залишилось 19

Відновити рух маршрутки №1 Роменська-ЦМЛ-Гамалія

Зібрано 0 підписів з 250

Залишилось 45

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Вулиця «Сумської Тероборони» має з’явитися в Сумах!

ЛИСЕНКО ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ

За результатами розгляду електронної петиції «Вулиця «Сумської Тероборони» має з’явитися в Сумах! Доперейменуємо й решту недоколонізованих назв?», розміщеної на порталі «Єдина система місцевих петицій» (https://petition.e-dem.ua/sumy/Petition/View/2780) (далі – електронна петиція), повідомляємо, що згідно з вимогами чинного законодавства Ваші пропозиції, викладені у електронній петиції, враховані під час підготовки проєкту рішення Сумської міської ради «Про зміну назв (перейменування) топонімів у Сумській міській територіальній громаді» (далі – проєкт рішення).
Після проходження процедур візування та оприлюднення, визначених статтями 30, 31 Регламенту роботи Сумської міської ради VІІІ скликання, затвердженого рішенням Сумської міської ради від 04.12.2020 № 1-МР (зі змінами) проєкт рішення буде включений до порядку денного сесії міської ради.
Про результати розгляду проєкту рішення депутатами Сумської міської ради Вас буде повідомлено додатково.