Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

Петиції, на які триває збір підписів

Заборонити продаж міцного алкоголю в період дії военного стану

Зібрано 230 підписів з 250

Залишилось 19

Перейменувати проспект Курський на проспект Героїв Сумщини

Зібрано 216 підписів з 250

Залишилось 1

Включить светофоры

Зібрано 189 підписів з 250

Залишилось 7

Перейменувати вулицю 20 років Перемоги

Зібрано 134 підписів з 250

Залишилось 1

Перейменувати вулицю Брянську на вулицю Бучанську.

Зібрано 73 підписів з 250

Залишилось 5

Перейменувати вулицю Кутузова на вулицю Вокзальну..

Зібрано 49 підписів з 250

Залишилось 5

Останні, що прийняті на розгляд

Усі прийняті на розгляд
Щодо недопущення фінансування проросійських партій за рахунок коштів громади

До відповіді залишилось 0

Прийнято на розгляд 3 травня 2022

Остання відповідь

Перейменувати вулицю Зої Космодем'янської на вулицю Харлашко Дениса Дмитровича

ЛИСЕНКО ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ

За результатами розгляду електронної петиції «Перейменувати вулицю Зої Космодем'янської на вулицю Харлашко Дениса Дмитровича», розміщеної на веб порталі «Єдина система місцевих петицій» (https://petition.e-dem.ua/sumy/Petition/View/2716), повідомляємо, що відповідно до розпорядження міського голови від 08.12.2021 №405-Р «Про проведення громадського обговорення під час розгляду питання зміни назви (перейменування) вулиці Зої Космодем’янської в місті Суми Сумського району Сумської області» були проведені громадські слухання (з 10.12.2021 по 17.02.2022).
За результатами отриманих пропозицій (зауважень) учасників громадського обговорення пропозицію щодо перейменування вулиці Зої Космодем’янської на вулицю Івана Брюховецького надали 28 фізичних осіб та 1 юридична особа – Сумський національний аграрний університет (пропозиція була підтримана на засіданні вченої ради 48 членами).
Ураховуючи надані пропозиції, з метою увічнення пам’яті науковця, академіка, першого ректора Сумського національного аграрного університету підготовлений проєкт рішення Сумської міської ради «Про зміну назви (перейменування) вулиці Зої Космодем’янської на вулицю Івана Брюховецького у місті Суми Сумського району Сумської області» (https://docs.google.com/viewer?url=http://smr.gov.ua/images/documents/Proekty/Sesii/2022/5_traven/16/2-proekt_Zoa_Kosmodemanska.doc&embedded=true) 16.05.2022.
Ваша пропозиція щодо найменування (перейменування) вулиці ім’ям Дениса Харлашка буде надана на розгляд відповідної робочої групи при Сумській міській раді.