Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

Петиції, на які триває збір підписів

Організувати повноцінну роботу дитячих садочків

Зібрано 110 підписів з 250

Залишилось 27

Мікрорайон Тепличний потребує аптеку

Зібрано 35 підписів з 250

Залишилось 17

Останні, що прийняті на розгляд

Усі прийняті на розгляд
Демонтувати пам'ятний монумент радянському солдату

До відповіді залишилось 0

Прийнято на розгляд 13 вересня 2022

Остання відповідь

Відмовитися від перейменування вул. Ковпака (враховуючи його заслуги)

ЛИСЕНКО ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ

За результатами розгляду Вашої електронної петиції «Відмовитися від перейменування вул. Ковпака (враховуючи його заслуги)», розміщеної на порталі «Єдина система місцевих петицій» https://petition.e-dem.ua/sumy/Petition/View/2754, повідомляємо наступне.
Департаментом комунікацій та інформаційної політики підготовлений проєкт рішення Сумської міської ради «Про зміну назв (перейменування) топонімів у Сумській міській територіальній громаді» стосовно зміни назв 226 топонімів у Сумській міській територіальній громаді, зокрема і вул. Ковпака.
Такий перелік підготовлений за результатами роботи робочої групи з проведення експертного обговорення дерусифікації топонімів у Сумській міській територіальній громаді.
Також під час розгляду проєкту рішення Сумської міської ради «Про зміну назв (перейменування) топонімів у Сумській міській територіальній громаді» депутатам буде надано інформацію про отримані від мешканців громади та інших суб’єктів звернень пропозиції та зауваження щодо зміни назв топонімів у Сумській міській територіальній громаді, в тому числі і про Ваше звернення у формі петиції стосовно відмови від зміни назви вул. Ковпака.
Під час розгляду проєкту рішення Сумської міської ради «Про зміну назв (перейменування) топонімів у Сумській міській територіальній громаді» депутати Сумської міської ради визначаться стосовно зміни назви вул. Ковпака у місті Суми.