Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

Петиції, на які триває збір підписів

Зони відпочинку - привітні до людей та вільні від авто

Зібрано 289 підписів з 250

Залишилось 0

Про створення доступного середовища для маломобільних груп населення в центральній частині міста Суми

Зібрано 254 підписів з 250

Парк від мосту на Харківській до вулиці Заливна

Зібрано 252 підписів з 250

Створення дитячого майданчика по вул.К.Зеленко буд.3 та 5

Зібрано 142 підписів з 250

Залишилось 23

Ямковий ремонт під’їзних шляхів до будинків по вулиці Харківській, 6, секції 1-8.

Зібрано 71 підписів з 250

Залишилось 10

Безпека школярів та малечі.

Зібрано 34 підписів з 250

Залишилось 3

Троллейбус Аеропорт-Центролит 16

Зібрано 29 підписів з 250

Залишилось 6

Автобусный маршрут Аэропорт-Центролит

Зібрано 20 підписів з 250

Відремонтуйте дорогу по вул. Шишкарівська

Зібрано 13 підписів з 250

Залишилось 10

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Ремонт дороги та тротуару по вул. Пушкіна

ЛИСЕНКО ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ

За результатами розгляду Вашої електронної петиції «Ремонт дороги та тротуару по вул. Пушкіна», розміщеної на веб-порталі «Єдина система місцевих петицій» (https://e-dem.in.ua/sumy/Petition/View/2429), повідомляємо наступне.
З електронної петиції вбачається, що мешканці бажають здійснити ремонт дороги та тротуару по вул. Пушкіна від перехрестя з вулицею Ярослава Мудрого до перехрестя з вулицею Садовою.
Інформуємо, що відповідно до розпорядження голови Сумської ОДА від 23.04.2019 № 236-ОД за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам в 2019 році на підставі укладеного договору підрядною організацією виконано роботи з поточного середнього ремонту вулиць і доріг комунальної власності у м. Суми, в тому числі вул. Пушкіна (від вул. Данила Галицького до вул. Садова).
На жаль, у зв’язку з обмеженими лімітами фінансування будівельної галузі, відповідно до запланованого на поточний рік переліку об’єктів по поточному ремонту вулично-дорожньої мережі в м. Суми ремонт вул. Пушкіна на зазначеній у Вашій петиції ділянці не передбачено.
Крім того зазначаємо, що відповідно до рішення Сумської міської ради від 24.12.2019 № 6248-МР «Про бюджет Сумської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік» (зі змінами) для Департаменту інфраструктури міста Сумської міської ради видатки на виконання робіт з капітального ремонту тротуару по вул. Пушкіна (від вул. Ярослава Мудрого до вул. Садова) не заплановано.
Враховуючи викладене, з метою створення безпечних та комфортних умов для мешканців міста, дана пропозиція врахована Департаментом інфраструктури міста Сумської міської ради і при умові належного фінансування цих робіт у 2021 році буде опрацьована.