Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

Петиції, на які триває збір підписів

Ремонт дороги по вулиці Квітові

Зібрано 29 підписів з 300

Залишилось 8

Влаштування кільцевої розв'язки на перехресті вулиць Миру та Дружби (п'ятачок)

Зібрано 21 підписів з 300

Залишилось 2

Ремонт дороги на провулку Дівочий

Зібрано 6 підписів з 300

Залишилось 2

Встановлення світлофора з кнопкою для включення на вул. Карпенка біля магазину «Остер»

Зібрано 3 підписів з 300

Залишилось 5

Додаткова смуга руху на перехресті 15 Квітня-пр-т Злуки

Зібрано 2 підписів з 300

Залишилось 12

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Школа на мікрорайоні вулиць Лозовецька, Збаразька, Енергетична, Галицька, Фабрична, Шота Руставелі, Бродівська, Злуки, Текстильна.

НАДАЛ СЕРГІЙ ВІТАЛІЙОВИЧ

На петицію «Будівництво школи в районі вулиць Лозовецька, Енергетична, Галицька, Фабрична, Шота Руставелі, Бродівська, Злуки, Текстильна», управління містобудування, архітектури та кадастру повідомляє в межах компетенції та повноважень.
Рішенням Тернопільської міської ради від 15.12.2017р. №7/21/61 «Про розробку детальних планів території міста Тернополя» затверджено територіальне районування міста Тернополя, яким визначені межі житлових районів та мікрорайонів міста.
Також інформуємо, що відповідно до концепції генерального плану міста Тернополя, з метою уточнення планувальної організації і функціонального призначення територій, міською радою почергово розробляються детальні плани територій житлових районів міста згідно затвердженого територіального районування.
У разі розробленя детального плану території житлового району, до якого входять вищезазначені вулиці міста Тернополя, питання проектування школи та іншої соціальної інфраструктури обслуговування території буде запроектовано згідно Державних будівельних норм і правил.