Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

Петиції, на які триває збір підписів

Встановлення вбиралень у верхній частині парку

Зібрано 8 підписів з 100

Залишилось 22

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Створення секції волейболу хлопчиків у ДЮСК"Спортовець"

КУЛЬЧИНСЬКИЙ АНДРІЙ БОГДАНОВИЧ

У відповідь на Вашу електронну петицію від 31.07.2020 року щодо створення на базі ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» секції з волейболу, де б змогли займатись хлопчики шкільного віку, повідомляємо наступне.
Як комунальний освітянський позашкільний навчальний заклад Трускавецький ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» культивує та розвиває вісім видів спорту.
Станом на 5 вересня 2020 року всього у 49 групах займається 708 вихованців з них 474 юнаки та 225 дівчата.
Виключно для юнаків функціонують гуртки з баскетболу, футболу, боксу. Переважна кількість юнаків у гуртках з плавання, вільної боротьби, тенісу та бадмінтону і лише у гуртку з волейболу залучені 113 дівчат . Потужні тенденції для розвитку спорту серед юнаків та його популяризації є у численних спортивних організаціях м. Трускавця, зокрема СК «Атлант» — важка атлетика, пауерліфтинг, МСК «Беркут» — гірський туризм, альпінізм; ГО СК «Гарт» — настільний теніс; Міська федерація пейнтболу і т.д. Одним тільки розвитком футболу для юнаків займається чотири громадські організації: ГО «Ніка», Футбольний клуб «Карпати», Футбольний клуб «Вікторія», Футбольний клуб «Зоря».
З огляду на відсутність тренерського складу та місця для проведення навчально-тренувальних занять, надмірне залучення юнаків до занять спортом у Трускавці, на сьогоднішній день не має можливості відкривати додаткову секцію для юнаків шкільного віку з волейболу, чи будь якого іншого виду спорту, що розвивається у Трускавці на базі ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» .

З повагою

Міський голова А. Кульчинський