Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

Петиції, на які триває збір підписів

Упрорядкувати транспортну розвязку перехрястя будинку Офіцерів

Зібрано 6 підписів з 350

Залишилось 13

Останні, що прийняті на розгляд

Усі прийняті на розгляд
Старомістяни проти встановлення сміттєвого майданчика навпроти школи №19!

До відповіді залишилось 13

Прийнято на розгляд 5 грудня 2022

Поверніть джерело на Вишенському озері вінничанам!

До відповіді залишилось 13

Прийнято на розгляд 5 грудня 2022

Продовжити маршрут тролейбусу 15А до Хутора Шевченка

До відповіді залишилось 6

Прийнято на розгляд 28 листопада 2022

Продовження маршруту муніципальних автобусів #4 та #21 до вул. Юзвинської

До відповіді залишилось 0

Прийнято на розгляд 22 листопада 2022

Остання відповідь

Створення громадської вбиральні на пляжі «Хімік» у Вінниці

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Вашу петицію щодо створення громадської вбиральні на пляжі «Хімік» в м. Вінниця, розглянуто виконавчими органами Вінницької міської ради.
Повідомляю, що протягом останніх кількох років в межах нашого міста інтенсивно проводились роботи з нового будівництва стаціонарних вбиралень. Дані вбиральні було побудовано на території Центрального парку ім. Леонтовича, Вишенського парку, Центрального міського стадіону, по просп. Космонавтів, по вул. Хмельницьке шосе та по вул. Пирогова. У 2023 році в межах проведення робіт з капітального ремонту елементів благоустрою по вул. П. Запорожця (між вул. Некрасова та територією СК «Нива») у м. Вінниці, а саме на території парку «Хімік» планується облаштувати автоматизовану громадську вбиральню з дотриманням відповідних вимог.
Пріоритетом з вибору локацій із розташування стаціонарних вбиралень вважаються місця із збільшеною кількістю мешканців та відвідувачів нашого міста. Найбільш масовим відвідуванням зони відпочинку на пляжі «Хімік» є літній період. В мирний час в літній період зона відпочинку «Хімік» та майданчик для «Пляжного волейболу» облаштовувались мобільною вбиральнею та душовою кабіною, а також були забезпечені охороною та утриманням.
Також повідомляю, що у зв’язку із повномасштабним вторгненням російських військ на територію України та відповідно постанови Кабінету Міністрів України №590 від 09.06.2021р. «Про затвердження Порядку виконання повноважень Державною казначейською службою в особливому режимі в умовах воєнного стану» виконання робіт із нового будівництва вбиральні модульного або стаціонарного типу на території пляжу «Хімік» з дотриманням вимог, діючих норм та правил та забезпечення подальшого її утримання в осінньо-зимовий період, на жаль, не представляється можливим.