+ ще 254 громади!
Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

Петиції, на які триває збір підписів

Перейменування площі (майданчику) за адресою вулиця 600-річчя, 21 на "Трояндова площа"

Зібрано 198 підписів з 350

Залишилось 10

Добудувати школу- гімназію №30 на 12-16класів і утеплити кірпичний фасаду школи.

Зібрано 191 підписів з 350

Залишилось 3

Відновлення дорожнього покриття по вул. Трамвайна

Зібрано 84 підписів з 350

Залишилось 7

Пішохідний перехід по вул. Воїнів-Інтернаціоналістів

Зібрано 56 підписів з 350

Залишилось 7

Ответственный пешеход.

Зібрано 19 підписів з 350

Залишилось 4

підняття пішохідних переходів на Поділлі

Зібрано 1 підписів з 350

Залишилось 13

ЗНИЖКИ ДЛЯ ПЕНСІОНЕРІВ ТА ІНВАЛІДІВ В МДЦ ЯКІ НЕ ОТРИМУЮТЬ СУБСИДІЙ

Зібрано 1 підписів з 350

Залишилось 13

Останні, що прийняті на розгляд

Усі прийняті на розгляд
Нова мостова переправа

До відповіді залишилось 13

Прийнято на розгляд 27 січня 2022

Остання відповідь

Додатковий муніципальний маршрут автобуса на Вінницькі Хутори

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Вашу петицію щодо відкриття додаткового автобусного маршруту муніципального транспорту з м. Вінниці до с. Вінницькі хутори по вул. Ватутіна розглянуто.
За результатами розгляду інформую.
На даний час на автобусному маршруті загального користування в режимі маршрутного таксі №19А «Центральний автовокзал – с. Вінницькі Хутори
(вул. Ватутіна)» працює 3 автобуси середньої вмістимості з середнім інтервалом руху 30-40 хвилин.
Дана кількість рухомого складу, їх режим роботи та інтервали руху відпрацьовано з урахуванням існуючого пасажиропотоку та в цілому забезпечують потреби мешканців с. Вінницькі Хутори в перевезеннях.
У місті Вінниці розроблено Комплексну стратегію міського транспорту і просторового розвитку м. Вінниці, затверджену рішенням міської ради від 30.10.2015 р. № 2322 та «Стратегію розвитку Вінницької міської територіальної громади до 2030 року – Стратегія 3.0», затверджену рішенням міської ради від 26.02.2021 р. № 194.
Реформування транспортної системи проводиться у відповідності до вищевказаних документів, основними цілями яких є доступні транспортні послуги
та пріоритет громадського муніципального транспорту. Для реалізації зазначених цілей визначено ряд заходів, які необхідно виконувати, а саме постійне оновлення парку громадського транспорту, збільшення кількості рухомого складу, оптимізація маршрутів з урахуванням потреб новоприєднаних територій.
На сьогоднішній день всі наявні автобуси муніципального автобусного парку комунального підприємства «Вінницька транспортна компанія» задіяні для перевезення пасажирів на маршрутах міста. При наявності вільних автобусів розглядатиметься питання щодо їх залучення для покращення транспортного обслуговування мешканців Вінницької міської територіальної громади, зокрема с. Вінницькі Хутори.