Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

Петиції, на які триває збір підписів

Встановити валідатори/термінали у приміських маршрутках

Зібрано 23 підписів з 1000

Залишилось 17

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Щодо формування укрупненого району з центром у місті Камені-Каширському в межах існуючих Камінь-Каширського, Любешівського, частин Маневицького та Ратнівського районів

ПАЛИЦЯ ІГОР ПЕТРОВИЧ

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА РАДА
ПОСТІЙНА КОМІСІЯ З ПИТАНЬ ДЕПУТАТСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ, МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ, ЗАХИСТУ ПРАВ ЛЮДИНИ,
ЗАКОННОСТІ, БОРОТЬБИ ІЗ ЗЛОЧИННІСТЮ ТА КОРУПЦІЄЮ
РЕКОМЕНДАЦІЇ
16 липня 2020 року Луцьк № 44/2

Про розгляд електронної петиції, адресованої Волинській обласній раді: «Щодо формування укрупненого району з центром у місті Камені-Каширському в межах існуючих Камінь-Каширського, Любешівського, частинта Маневицького та Ратнівського районів»

Відповідно до ст. 47 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Волинській обласній раді, затвердженого рішенням обласної ради від 10.02.2016 № 2/36, заслухавши та обговоривши інформацію голови комісії Вітіва Анатолія Миколайовича про розгляд електронної петиції, адресованої Волинській обласній раді: «Щодо формування укрупненого району з центром у місті Камені-Каширському в межах існуючих Камінь-Каширського, Любешівського, частинта Маневицького та Ратнівського районів», постійна комісія
ВИРІШИЛА:
1. Інформацію зазначену в електронній петиції: ««Щодо формування укрупненого району з центром у місті Камені-Каширському в межах існуючих Камінь-Каширського, Любешівського, частинта Маневицького та Ратнівського районів», узяти до відома.

2. Підготувати звернення до голови Волинської обласної державної адміністрації Погуляйка Ю.М., Міністерства розвитку громад та територій України, та народних депутатів Констанкевич І.М. та Гузя І.В. з пропозицією розглянути питання зазначеного у електронній петиції, у межах своєї компетенції.
Голова комісії Анатолій ВІТІВ