Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

Петиції, на які триває збір підписів

Дозволити роботу кінотеатру "Прем'єра" в м. Ковелі

Зібрано 0 підписів з 1000

Залишилось 30

Остання відповідь

Щодо формування укрупненого району в півночно-східній частині Волинської області на базі теперішніх Любешівського, Камінь-Каширського та Маневицького районів з центром у селищі Маневичах.

ПАЛИЦЯ ІГОР ПЕТРОВИЧ

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА РАДА
ПОСТІЙНА КОМІСІЯ З ПИТАНЬ ДЕПУТАТСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ, МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ, ЗАХИСТУ ПРАВ ЛЮДИНИ,
ЗАКОННОСТІ, БОРОТЬБИ ІЗ ЗЛОЧИННІСТЮ ТА КОРУПЦІЄЮ
РЕКОМЕНДАЦІЇ
22 червня 2020 року Луцьк № 43/3

Про розгляд електронної петиції, адресованої Волинській обласній раді: «Щодо формування укрупненого району в північно-східній частині Волинської області на базі теперішніх Любешівського, Камінь-Каширського та Маневицького районів з центром у селищі Маневичах»

Відповідно до ст. 47 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Волинській обласній раді, затвердженого рішенням обласної ради від 10.02.2016 № 2/36, заслухавши та обговоривши інформацію голови комісії Вітіва Анатолія Миколайовича про розгляд електронної петиції, адресованої Волинській обласній раді: «Щодо формування укрупненого району в північно-східній частині Волинської області на базі теперішніх Любешівського, Камінь-Каширського та Маневицького районів з центром у селищі Маневичах», постійна комісія
ВИРІШИЛА:
1. Інформацію зазначену в електронній петиції: «Щодо формування укрупненого району в північно-східній частині Волинської області на базі теперішніх Любешівського, Камінь-Каширського та Маневицького районів з центром у селищі Маневичах», узяти до відома.

2. Підготувати звернення до голови Волинської обласної державної адміністрації Погуляйка Ю.М., Міністерства розвитку громад та територій України, та народних депутатів Констанкевич І.М. та Гузя І.В. з пропозицією розглянути питання зазначеного у електронній петиції, у межах своєї компетенції.
Голова комісії Анатолій ВІТІВ