Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

Петиції, на які триває збір підписів

Захист безпритульних тварин

Зібрано 103 підписів з 100

Залишилось 0

Правила утримання і догляду за домашніми тваринами у м.Заліщики

Зібрано 100 підписів з 100

Залишилось 0

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Продовження оренди МП ''Вулик''

КВАЧ АЛЛА ВАСИЛІВНА

УКРАЇНА
ЗАЛІЩИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від “27” червня 2019 р. № 398

Про розгляд електронної петиції
«Продовження оренди МП «Вулик»

Розглянувши електронну петицію «Продовження оренди МП «Вулик»; заслухавши рекомендації автора петиції Миронюк Софії Богданівни; беручи до уваги рекомендації членів виконавчого комітету Заліщицької міської ради; відповідно до Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Заліщицькій міській раді, затвердженого рішенням сесії №280 від 11.03.2016 р.; керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Заліщицької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Електронну петицію «Продовження оренди МП «Вулик» підтримати.
2. Звернутись до сесії Заліщицької міської ради з проханням винести на чергове засідання сесії Заліщицької міської ради питання «Про продовження терміну орендного користування приміщеннями кінотеатру ЗМГО «Півострів змін».
3. Дане рішення оприлюднити на офіційному веб-сайті Заліщицької міської ради та на веб-сайті петицій.

Секретар міської ради Х.О. ВАВРИШИН

На розгляд сорок сьомої сесії Заліщицької міської ради від 11 липня 2019 року було винесено питання «Про продовження терміну орендного користування приміщеннями кінотеатру ЗМГО «Півострів змін». За результатами голосування – рішення не прийнято.