+ ще 252 громади!
Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

Петиції, на які триває збір підписів

«Муніципальний притулок для тварин»

Зібрано 79 підписів з 200

Залишилось 36

Реконструкція тенісного корту у парку культури та відпочинку імені Максима Горького

Зібрано 54 підписів з 200

Залишилось 21

Призначення шкільних автобусів

Зібрано 34 підписів з 200

Залишилось 48

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Ремонт, та постійний контроль належного стану дитячих майданчиків м. Жмеринка

КУШНІР АНАТОЛІЙ ПЕТРОВИЧ

Виконавчий комітет розглянув Вашу петицію щодо стану дитячих майданчиків та повідомляє наступне:
Згідно ч.3 ст. 24 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» органи місцевого самоврядування та їх посадові особи діють лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, передбачені Конституцією і законами України, та керуються у своїй діяльності Конституцією і законами України, актами Президента України, Кабінету Міністрів України.
Керуючись «Порядком проведення ремонту та утримання об’єктів благоустрою населених пунктів», балансоутримувач об’єктів благоустрою комунальної форми власності, щорічно затверджує заходи з утримання та ремонту об’єкта благоустрою в межах бюджетних коштів. Річним планом закупівель на 2021 рік управління житлово-комунального господарства Жмеринської міської ради передбачено кошти на поточний ремонт дитячих та спортивних майданчиків Жмеринської міської територіальної громади. Враховуючи помісячний план асигнувань видатків, в липні поточного року проведуться ремонті роботи майданчиків, в межах виділених коштів на даний вид робіт.