Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

Петиції, на які триває збір підписів

Перейменування вулиці П. Чайковського на В. Барвінського

Зібрано 31 підписів з 500

Залишилось 37

заборонити бігборди з матюками і замінити їх на заклики молитви до Бога

Зібрано 19 підписів з 500

Залишилось 10

Порятунок Лкп «Лев»

Зібрано 14 підписів з 500

Залишилось 3

Про заборону продажу алкогольних напоїв під час воєнного стану

Зібрано 14 підписів з 500

Перейменувати вулицю Чайковського на Героїв Бучі

Зібрано 11 підписів з 500

Залишилось 17

Про демонтаж пам’ятника Терешкової

Зібрано 7 підписів з 500

Залишилось 37

Мобілізація біженців призивного віку з м. Львова

Зібрано 6 підписів з 500

Створення медіатеки для мікрорайону Рясне-2 по вул. І. Величковського,38

Зібрано 2 підписів з 500

Залишилось 3

Останні, що прийняті на розгляд

Усі прийняті на розгляд
Скасувати 200%-400% премії для працівників Львівської міськради, та закладений преміальний бюджет на 2021 рік близько 260 млн грн

Прийнято на розгляд 8 лютого 2022

Реконструкція очисних споруд м.Львова

Прийнято на розгляд 17 січня 2022

За проектування та будівництво школи на вул. Пасічній в м. Львів

Прийнято на розгляд 17 січня 2022

Асфальтування ділянки дороги, що сполучає вулицю Брюховицька(вул. Брюховицька, 51), через урочище «Клепарів» - з вулицею Тунельна.

Прийнято на розгляд 4 січня 2022

Добудувати міст через вул.Наукову із продовженням трамвайної колії до вул.Трускавецька

Прийнято на розгляд 4 січня 2022

Остання відповідь

Зупинити руйнування громадського простору, знищення соціальної інфраструктури та локального бізнесу на Сихові.

САДОВИЙ АНДРІЙ ІВАНОВИЧ

За інформацією управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування, за вказаними адресами видані рішення на проектування та будівництво, а саме:
• від 27.05.2005 «Про проектування та будівництво ДП “Інтергал-Буд“ ТзОВ “Фірма “Інтергал“ багатоповерхового житлового будинку з вбудовано-прибудованими об'єктами торгівлі, громадського обслуговування та підземними стоянками автомобілів на пр.Червоної Калини, 68-А»;
• від 17.06.2005 №658 «Про проектування та будівництво ДП “Інтергал-Буд“ ТзОВ “Фірма “Інтергал“ адміністративно-торгового комплексу на пр.Червоної Калини – вул.М.Скрипника»;
• від 24.02.2006 №247 Про проектування та будівництво торгового центру ТзОВ “Пам'ять“ на пр. Червоної Калини - вул. М.Скрипника;
• від 10.11.2017 № 1039 Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на розміщення ТзОВ “Пам’ять“ тимчасової автомийки самообслуговування на просп. Червоної Калини, 62;
• від 29.12.2017 №1202 Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ “Центр Проект“ торгівельно-розважального комплексу з однорівневим паркінгом, окремостоячою будівлею закладу громадського харчування та окремостоячою будівлею з вбудованою трансформаторною підстанцією та даховою котельнею на просп. Червоної Калини, 60 у м. Львові у складі будівництва: І черги окремостоячої будівлі закладу громадського харчування № 2 на генплані; ІІ черги окремостоячої будівлі з вбудованою трансформаторною підстанцією та даховою котельнею № 3 на генплані; ІІІ черги торгівельно-розважального комплексу з однорівневим паркінгом;
• від 13.07.2018 № 739 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 29.12.2017 № 1202»;
• від 25.06.2021 №542 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 29.12.2017 № 1202».
Інформація про проектування та будівництво нових об’єктів відсутня.
Відповідно до ст. 19 Конституції України та ч. 3 ст. 24 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов’язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України. Питання захисту права приватної власності та внутрішніх спорів між суб’єктами господарювання, не належить до компетенції органу місцевого самоврядування. Зважаючи на вищевикладене, у Львівської міської ради, як органу місцевого самоврядування, відсутні правові підстави втручатися у господарську діяльність суб’єктів господарювання. Питання щодо законності (незаконності) діяльності суб’єктів господарської діяльності належить до компетенції правоохоронних органів. Враховуючи вищенаведене розробку дорожньої карти цієї електронної петиції вважаємо недоцільною.