+ ще 254 громади!
Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

Петиції, на які триває збір підписів

Прошу розглянути можливість будівництва велодоріжки на вулиці Луганській

Зібрано 152 підписів з 500

Залишилось 17

Зняти обмеження для проїзду пенсіонерів з 11.00 до 16.00 год

Зібрано 127 підписів з 500

Залишилось 16

Зробити платний вї'зд у центральну частину міста

Зібрано 122 підписів з 500

Залишилось 22

Ямковий ремонт вулиці Трускавецька-Пулюя

Зібрано 119 підписів з 500

Залишилось 24

Капітальний ремонт вул. Зелена на відрізку від буд. 115Ж до 115Д

Зібрано 107 підписів з 500

Залишилось 42

Створити на вул. Під Голоско парк Захисникам і Захисницям України та побудувати там їм меморіал!

Зібрано 73 підписів з 500

Залишилось 57

Створення паркінгу із зеленим газоном поруч ліцею Інтелект (вулиця Запоріжзька)

Зібрано 61 підписів з 500

Залишилось 17

19 мільйонів на вертолітний майданчик це трохи перебор є більш важливі речі

Зібрано 31 підписів з 500

Залишилось 3

Реорганізація паркінгів (автрстоянрк) у Львові

Зібрано 25 підписів з 500

Залишилось 37

Останні, що прийняті на розгляд

Усі прийняті на розгляд
Реконструкція очисних споруд м.Львова

До відповіді залишилось 19

Прийнято на розгляд 17 січня 2022

За проектування та будівництво школи на вул. Пасічній в м. Львів

До відповіді залишилось 19

Прийнято на розгляд 17 січня 2022

Асфальтування ділянки дороги, що сполучає вулицю Брюховицька(вул. Брюховицька, 51), через урочище «Клепарів» - з вулицею Тунельна.

Прийнято на розгляд 4 січня 2022

Добудувати міст через вул.Наукову із продовженням трамвайної колії до вул.Трускавецька

Прийнято на розгляд 4 січня 2022

Будівництво соціальної інфраструктури (доріг, зелених зон, ДЕРЖАВНИХ шкіл та садків) у мікрорайоні Під Голоском

Остання відповідь

Зупинити руйнування громадського простору, знищення соціальної інфраструктури та локального бізнесу на Сихові.

САДОВИЙ АНДРІЙ ІВАНОВИЧ

За інформацією управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування, за вказаними адресами видані рішення на проектування та будівництво, а саме:
• від 27.05.2005 «Про проектування та будівництво ДП “Інтергал-Буд“ ТзОВ “Фірма “Інтергал“ багатоповерхового житлового будинку з вбудовано-прибудованими об'єктами торгівлі, громадського обслуговування та підземними стоянками автомобілів на пр.Червоної Калини, 68-А»;
• від 17.06.2005 №658 «Про проектування та будівництво ДП “Інтергал-Буд“ ТзОВ “Фірма “Інтергал“ адміністративно-торгового комплексу на пр.Червоної Калини – вул.М.Скрипника»;
• від 24.02.2006 №247 Про проектування та будівництво торгового центру ТзОВ “Пам'ять“ на пр. Червоної Калини - вул. М.Скрипника;
• від 10.11.2017 № 1039 Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на розміщення ТзОВ “Пам’ять“ тимчасової автомийки самообслуговування на просп. Червоної Калини, 62;
• від 29.12.2017 №1202 Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ “Центр Проект“ торгівельно-розважального комплексу з однорівневим паркінгом, окремостоячою будівлею закладу громадського харчування та окремостоячою будівлею з вбудованою трансформаторною підстанцією та даховою котельнею на просп. Червоної Калини, 60 у м. Львові у складі будівництва: І черги окремостоячої будівлі закладу громадського харчування № 2 на генплані; ІІ черги окремостоячої будівлі з вбудованою трансформаторною підстанцією та даховою котельнею № 3 на генплані; ІІІ черги торгівельно-розважального комплексу з однорівневим паркінгом;
• від 13.07.2018 № 739 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 29.12.2017 № 1202»;
• від 25.06.2021 №542 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 29.12.2017 № 1202».
Інформація про проектування та будівництво нових об’єктів відсутня.
Відповідно до ст. 19 Конституції України та ч. 3 ст. 24 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов’язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України. Питання захисту права приватної власності та внутрішніх спорів між суб’єктами господарювання, не належить до компетенції органу місцевого самоврядування. Зважаючи на вищевикладене, у Львівської міської ради, як органу місцевого самоврядування, відсутні правові підстави втручатися у господарську діяльність суб’єктів господарювання. Питання щодо законності (незаконності) діяльності суб’єктів господарської діяльності належить до компетенції правоохоронних органів. Враховуючи вищенаведене розробку дорожньої карти цієї електронної петиції вважаємо недоцільною.